""
""

Muta Nikolić kritikuje posle Partizana: Nedopustivi promašaji

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.04.14. | 09:54

''Moramo da popravimo skok i bacanja'', ističe trener Radničkog

Radnički iz Kragujevca je propustio fantastičnu priliku da Superligu započne velikim skalpom, pošto je u većem delu utakmice odlično parirao Partizanu, čak i vodio protiv favorita, ali je na kraju položio oružje (69:76).

Razlozi poraza kriju su, između ostalog, u slabom šutu domaćina u drugom poluvremenu, kad je domaćin promašio čak 12 vezanih pokušaja za tri poena. Kao i veliki broj penala.
Veći deo utakmice smo imali kontrolu, ali smo bili jako nervozni. Igrači koje muče povrede nisu mogli da daju maksimum. Partizan je mnogo snažniji u svakom segmentu igre. Imaju više kvalitetnih igrača. Dali smo maksimum u ovom trenutku i igrali lepu košarku. Moramo da popravimo skok i bacanja. Nedopustivo je promašiti 12 bacanja u samoj završnici“, nezadovoljno je prokomentarisao trener Radničkog Miroslav Nikolić.

Izabrane vesti

Najefikasniji košarkaš domaće ekipe Stefan Birčević ubacio je 18 poena (tri trojke), međutim to nije bilo dovoljno za iznenađenje.
Publika je pokazala da želi da gleda košarku, a mi da smo svim beogradskim klubovima ravnopravan protivnik u Jezeru. Samo moramo bolje da šutiramo bacanja“, istakao je Birčević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaRadnički NišMiroslav NikolićKK Radnički KragujevacJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara