Najbolji tandem Evrope - Pako ga daje na svakih 14 minuta, Džejdon ga namesti na svakih 30

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.10.18. | 21:47

Upoznajte Dortmundove adute u borbi za titulu...

Tri spektakularna meča odigrala je Borusija iz Dortmunda u poslednja tri kola. Prvo ona pobeda od 7:0 protiv Nirnberga, pa preokret u Leverkuzenu, od 0:2 do 4:2 i večeras čudesan meč sa Augzburgom, dva puta u zaostatku i na kraju pobeda od 4:3 pogotkom iz slobodnjaka u šestom minutu nadoknade. 

Već smo pisali o tome da Milioneri imaju strašan potencijal u svojim redovima i da je možda došlo vreme da se čak "pobiju" za titulu sa Bajernom - što priznaćete i nije tako nemoguće ako u obzir uzmemo kako Bavarci igraju u poslednje vreme - a ako do toga zaista i dođe Lusijan Favr imaće dva aduta u rukavu koje bi poželeo svaki trener na svetu.   

Izabrane vesti

Pako Alkaser i Džejdon Sančo.

Španski golgeter spada u grupu najstariji igrača u timu sa svega 25 godina, dok je mladi Englez sa svojih 18 najmlađi. I njih dvojica su tako dobar tandem da mogu da igraju zatvorenih očiju. To su pokazali i danas kada je Sančo poslužio Alkasera u 62. minutu za 1:1, čime je pokrenuta lavina u žutom. Ali to je samo jedan gol. Suština je da su zahvaljujući toj svojoj saradnji njih dvojica postali najbolji strelac i najbolji asistent, ne samo Borusije, već Bundeslige. Pako Alkaser šest golova, Džejdon Sančo sedam asistencija! 

I sve to uz činjenicu da su zajedno na terenu proveli svega 296 minuta, odnosno da su starteri bili samo jednom?! 

Alkaser je odigrao 81 minut u Bundesligi otkako je obukao dres Borusije, što će reći da gol postiže na svakih 14 minuta. Frapantno! Sančo je sakupio 214 minuta i kada se ta brojka podeli sa sedam dobijemo odgovor da gol namesti na svakih 30 minuta!  

Teško da ćete pronaći bolji tandem u Evropi u ovom času... 


tagovi

Pako AlkaserDžejdon Sančo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara