Najvažnija utakmica za Kork

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.07.18. | 12:31

Pobeda ili oproštaj od titule

Pitao se Kork Siti do kraja juna, šepurio na čelu tabele, ali je neuspehom u direktnom susretu prepustio lidersku poziciju Dandalku, koji napadački deluje neustršivo (60 postignutih golova na 24 utakmice), te očigledno zrelo da se popne na tron posle jednogodišnjeg posta.

U 25. kolu Kork Siti će dočekati Šamrok. Gosti jure poslednji voz za Evropu, budući da im Voterford beži sedam poena, dok bi eventualnim kiksom šampionske ambicije Korka - isparile. Kork je kod kuće stoprocentan (11/11), a na noge mu stiže ekipa koja se uz očajni Brej raspada na strani. Naime, Šamrok je dobio samo dve od 11 utakmica, mada je na minulih šest poklekao samo jednom.

Izabrane vesti

Ne treba zaboraviti da Kork od aprila 2014. godine nije izgubio od Šamroka na svom Tarners Krosu.
"Ovo je najvažnija utakmica za nas. Šamrok je u dobroj formi (tri pobede uzastopno, prim. aut.), ali smo i mi kod kuće i potrebna nam je ova pobeda. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, jer smo svesni da su oni samouvereni i da dosta trče", rekao je trener Korka Džon Kolfild.

Dandalk u isto vreme gostuje Sent Patriksu, koji je manje-više miran na sredini tabele, a nanizao je i šest poraza, pa se dvojka ne dovodi u pitanje. Pritom je u prvom delu sezone bilo 5:0 za Dandalk...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2580 IRS 1 Cork City - Shamrock ki 1 1,67
Pet 20:45 2582 IRS 1 St.Patrick's - Dundalk ki 2 1,45
Ukupna kvota2,42

Foto: Shutterstock

 


tagovi

sportsko klađenjeIrska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara