""
""

Najveći zlikovac evropskog fudbala - Dijego Kosta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 20:20

Ovakvim likovima nije mesto među ljudima...

Postoji ta mala, ali tačno određena sorta fudbera koju niko ne može da smisli, ma koliko se trudili da i najmanjim delićem zdravog razuma pokušate da razumete likove koji ponekad pokazuju da im nije mesto među ljudima, a kamoli na zelenoj, travnatoj površini. A jedan od takvih „ludaka“ je i Dijego Kosta - najveći zlikovac evropskog, možda čak i svetskog fudbala. 

Izabrane vesti

Brazilski napadač sa španskim pasošem oduvek je bio poznat kao prgav igrač tankih živaca, ali u sumornoj i tmurnoj sezoni kroz koju prolazi Čelsi upravo je Dijego Kosta pao na najniže grane svojim primitivnim ponašanjem. 

Imaš li ti mozga, čoveče? Kosta pljuvao glavnog sudiju (VIDEO)

Udarao je, štipao, čupao i laktao protivnike kad god je stigao, često prolazio i nekažnjeno, ali je u lekciji koju je Everton podelio pulenima Gusa Hidinka baš je gorostasni centarfor pokazao svoju najmračniju stranu. 

Imao je žestokih duela sa Geretom Berijem od samog početka utakmice, već u 11. minutu komotno je mogao da dobije crveni karton zbog udaranja iskusnog engleskog veziste laktom, kada je i pljunuo u pravcu sudije Majkla Olivera, ali je u 84. minutu prevršio svaku meru i zaslužio mnogo više od crvenog kartona.

Dijego Kosta upao je u trans kakav je svojevremeno imao Luis Suarez i u trenucima najveće nemoći ušao u novi sukob sa Berijem, uneo mu se u lice, a zatim ga ugrizao za vrat i potom bratski zagrlio?!

Neverovatno ponašanje Čelsijevog igrača ne bi smelo da ostane nekažnjeno, jer ono što pokazuje nema ni „f“ od fudbalskog. Primitivno i krajnje nezrelo, nedoraslo jednog profesionalca i igrača u jednoj od najjačih svetskih liga.


tagovi

Premijer ligaGeret BeriEvropaEvertonEngleskaDijego KostaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara