""
""

Napadač Zvezde, Vošina opcija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.16. | 17:59

Lale pokazale interesovanje za najboljeg strelca crveno-belih u pripremnom periodu

Vojvodina traga za pojačanjem u samom špicu napada, a jedna od opcija novosadskog kluba je i napadač Crvene zvezde Petar Orlandić, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Lale su još od ranije izrazile želju da u svoje redove vrate Ognjena Ožegovića, koji će gotovo sigurno napustiti kineski Čančun, sa kojim prvo treba da se dogovori još oko konačne isplate, ali mladi reprezentativac Orlova ima i druge mogućnosti za nastavak karijere, iako mu u Novom Sadu garantuju minutažu.

Stoga na Krađorđu razmišljaju o Orlandiću i još nekim drugim opcijama u napadu, ali konkretnih pregovora sa Crvenom zvezdom na tu temu još uvek nije bilo, tako da nije poznato da li bi crnogorski golgeter eventualno u Vojvodinu otišao kao pozajmljen igrač ili bi bio otkupljen od srpskog šampiona. Naravno, ukoliko uprava Novosađana odluči da konkretizuje svoje interesovanje.

Orlandić je bio najbolji strelac crveno-belih na pripremama u Sloveniji (pet golova), ali to nije bilo dovoljno da ga stučni štab registruje za mečeve sa Valetom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ono što je sigurno, u Vojvodini bi dobio daleko više prostora za igru i bio daleko standarniji.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaPetar OrlandićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara