Napoli odabrao golmana

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.03.18. | 16:24

Ne mora u pregovore s klubom, pošto Nemac ima izlaznu klauzulu...

Napoli je rešio da ne produži ugovor sa Pepeom Reinom, Napolitanci žele mlađeg golmana, drugačijih karakteristika i zbog toga će Španac od juna biti slobodan igrač. To nije nova vest, čak se navodi da je Milan spreman da mu ponudi trogodišnji ugovor da bude alternativa Điđu Donarumi. Takođe, stara je priča kako će klub sa San Paola novog golmana birati u trouglu Leno-Rulji-Rui Patrisio, a ono što je novo jeste da su Mauricio Sari i Aurelio De Laurentis postigli dogovor da krenu po čuvara mreže Bajera iz Leverkuzena. Dakle, odluka je pala na Bernda Lena

Reprezentativni golman Nemačke već sedam godina igra u istom klubu, ne krije da se pomalo zasitio i sam je ne tako davno izjavio kako ne bi imao ništa protiv da se okuša i u nekoj drugoj ligi. 
"Moguće je da odem i u inostranstvo, zašto da ne? Ali samo pod uslovom da tamo gde bih išao budem prvi golman", rekao je tom prilikom Leno.  

Izabrane vesti

Napoliju apsolutno odgovara to što bi oko eventualnog transfera pregovarao isključivo sa igračem, pošto kako Bild otkriva, Leno ima klauzulu u u svom ugovoru da može da pređe u svaki klub koji Leverkuzenu na račun uplati 25.000.000 evra. 

Ono što bi moglo da predstavlja najveću prepreku ovom poslu jeste interesovanje još jednog, finansijski dosta moćnijeg kluba. Naime, Bernd Leno je prema navodima istog izvora želja i Arsena Vengera, odnosno Arsenala, koji uveliko razmišlja o nasledniku Petera Čeha. Koliko že u ovom duelu Napoli moći da isprisi zavisiće i od toga koliko je zaista Arsenal zainteresovan za Nemca...

Foto: Action Images


tagovi

Bernd Leno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara