""
""

Napoli već krenuo u šoping, opet uzimaju od velikana

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.04.14. | 15:41

Transfer Gonalona gotovo sigurna stvar, Argentinci fotkama mame Maskerana

Napoli je prošlog leta odradio odličan posao u transfer roku, možda i najbolji u Italiji, dovedeni su Kaljehon, Iguain, Reina, Mertens i Albiol, ali velika želja kluba sa Sao Paola Maksim Gonalon (25) nije dobio zeleno svetlo od predsednika kluba Žan-Mišela Ola da se iz Francuske preseli na Čizmu.

Ipak Aurelio De Laurentis nije odustao od generala sredine terena sa Žerlana, a izgleda da će Lion ovog puta popustiti i prodati jednog od ključnih igrača tima. To je potvrdio i Gonalonov agent Fredrik Guera.
„Došao sam u Napoli, a juče sam bio u Lionu. Gonalons ima ponude nekoliko klubova i svi znaju da ga je Napoli tražio, ali je Ola odbio ponudu zato što im se sezona ne bi dobro završila bez kapitena. Moram da priznam da je bio u pravu, jer tim igra veoma dobro sa njim. Ostavio je otvoren prostor za leto, ali moramo da osvežimo pregovore.  Bentitez i igrač su više puta razgovarali, a Gonalons bira na osnovu trenera, zato što fudbaler mora imati poštovanja prema taktičaru sa kojim će sarađivati, Španac je hteo da ga dovede i u Liverpul“, rekao je agent.

Izabrane vesti

Izgleda da su se ambicije kluba i Lionovog kapitena poklopile i da je transfer skoro siguran, a i da on nije jedini igrač sa Žerlana koji je na meti kluba sa juga Apenina, u istom pravcu bi mogao da krene i Samjuel Umtiti.
„Gonalons želi da dođe u klub koji se bori da pobedi. Koje su šanse da će on sledeće sezone igrati u Napoliju? Nekih 80%, ali sumnjam da će transfer biti završen pre Svetskog prvenstva. Napoliju se sviđa Umtiti, on može da igra kao štoper, a i levi bek. On bi prihvatio Napolijev poziv, stvarno mu se sviđa ta opcija“, dodao je agent

Ambiciozni De Laurentis ne staje tu, angažovao je igrače da privole i Havijera Maskerna u klub. Federiko Fernandez je rekao da će on i Gonzalo Iguain aktivno raditi na tome.
„Pokušaćemo da ubedimo Maskerana da dođe u Napoli. Pričaćemo na kraju sezone, Iguain  i ja ćemo mu pokazati slike Napulja u nadi da ga nagovorimo. Videćemo da li ćemo uraditi nešto u avgustu“, rekao je argentinski štoper.

Tako to rade velikani. Svim sredstvima ka napretku kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

Maksim GonalonŽan Mišel OlaSerija ANapoliItalijaEvropaHavijer Maskerano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara