""
""

NAŠ MIHA IMA DRUGE METODE: Belgijanci se spremali gledajući meč Đokovića i Nadala

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 19:44

Selektor Crvenih đavola Mark Vilmots otkrio da su njegovi puleni tražili i dobili dozvolu da pre duela sa Orlovima gledaju okršaj najboljih tenisera sveta što im je poslužilo kao inspiracija

Polufinalni okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Rolan Garosu je ostavio bez teksta sve istinske ljubitelje sporta. Jedno od najboljih polufinala u istoriji tenisa je privuklo pažnju cele sportske planete, a imuni nisu ostali ni fudbalski reprezentativci Belgije.

Izabrane vesti

Naime, Belgijanci su od svog selektora Marka Vilmotsa tražili i dobili dozvolu da uoči okršaja sa Srbijom u Briselu gledaju na TV meč Đokovića i Nadala što im je on sa zadovoljstvom dozvolio.
„Može se diskutovati o kvalitetu igre, ali najbitnije je da su moji momci pokazali takvu želju da su bili spremni i da „ubiju“ za pobedu nad Srbijom. Veoma san ponosan na njih, pogotovo ako se zna koliko su teški mečevi na kraju sezone. Pre utakmice su svi gledali meč Đokovića i Nadala i videli koliko volje i truda mora da se uloži da bi se pobedilo. To im je bila prava inspiracije pred meč sa Srbima“, rekao je Vilmots.

Vilmots je izgleda pronašao pravi način da motiviše svoje igrače ikao primer im dao prave sportske asove. U moru ideja i naređenja, Siniši Mihajloviću nešto slično nije palo na pamet. On se drži svoje prakse i bitno je da naši svi reprezentativci imaju lepe horske sposobnosti...

(FOTO: Action images)


tagovi

BelgijaEvropaMark VilmotsNovak ĐokovićRafael Nadalreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara