"Željko Obradović"
"Željko Obradović"

Navijači Fenera poludeli i prozivali Hikmana, Obradović ga branio: On je veliki radnik!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.11.14. | 23:45

"Na treninge dolazi pre svih, a odlazi posle saigrača. Ali, tako neke stvari navijačima nisu preterano važne", dodao je popularni Žoc

Željko Obradović

Porazom od Barselone usred Istanbula Fenerbahče Željka Obradovića doveo je sebe u vrlo nezgodnu situaciju, pošto posle četiri odigrana kola ima po dva trijumfa i poraza. Posle debakla od Panatinaikosa prošle nedelje, Fener je lošom igrom u drugom poluvremenu praktično poklonio pobedu Barseloni, a navijači su najvećeg krivca vidi u Rikiju Hikmanu. Bivši šuter Makabija je meč završio sa skromnih devet poena, uz očajan šut iz igre (4/10 za dva, 0/3 za tri), a upravo su njegovi ishitreni šutevi i prodori u samom finišu susreta, kada se rezultat lomio, doneli konačnu odluku. Barselona je Hikmanove greške kaznila, a igrač je na kraju utakmice ispraćen uz zvižduke i psovke, na šta je momentalno reagovao i Obradović.

Izabrane vesti

"Svi imaju pravo da kažu svoje mišljenje. Riki je veliki radnik i to stalno pokazuje. Na treninge dolazi pre svih, a odlazi posle saigrača. Ali, tako neke stvari navijačima nisu preterano važne", rekao je trofejni stručnjak posle utakmice. 

O samom susretu sa Barselonom jedan od najboljih trenera Evrope svih vremena je rekao:
"Samo na momente igrali smo kako treba. Barselona je vrlo jak tim sa odličnim opcijama u napadu. Što i te kako ume da koristi. Tako da je bilo izuzetno teško igrati jaku odbranu tokom 40 minuta. Generalno sam zadovoljan igrom koju su pružili moji igrači. Ali, postoje određene greške koje smo pravili i koje nam se ponavljaju već neko vreme. Promašili smo sedam slobodnih bacanja i postigli samo dve trojke, što je neprihvatljivo. Ipak, utakmicu smo izgubili zbog sitnih detalja. Moramo da damo sve od sebe kako bismo ostali u trci za TOP 16 fazu", zaključio je Obradović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvroligaEvropaKK BarselonaKK Fenerbahčeriki hikmanTurskaŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara