Navijači kao u kvizu: Ja sam novi napadač Briža! Ne, ja sam novi napadač Briža

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.20. | 18:09

Izgleda je ipak Mihael Krmenčik

Navijači Briža ne mogu da veruje šta im se dešava ovog januara. Fudbalski savez Argentine samo što je saopštio da je Adolfo Gaić napustio kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Kolumbiji kako bi potpisao ugovor sa Klub Brižom, maltene identičnu vest objavila je i – Viktorija Plzenj. Samo što je sada aktuelan Mihael Krmenčik.

Ispostavilo se na kraju da je Klub Briž imao dogovor sa Gaićevim San Lorencom da 20-godišnjeg i 190 centimatara visokog golgetera otkupi za 15.000.000 evra. Međutim, kad je sve trebalo da se završi San Lorenco je podigao cenu na 18.000.000 evra i oterao Belgijance.

Izabrane vesti

Dan kasnije, i Fudbalski savez Argentine je priznao da je transfer propao, ali se zato javila Viktorija Plzenj i objavila da je njen napadač napustio pripreme kako bi prošao lekarske preglede i – ako sve bude kako valja – potpisao za Briž.
Naš klub je dobio veoma interesantnu ponudu za Mihaeal Krmenčika i dao je zeleno svetlo igraču da ode na pregovore“.

Plzenj naravno nije objavio koliko je zaista interesantna ponuda za 26-godišnjeg i 191 centimetar visokog napadača, ali češki mediji podsećaju da je ovog januara i Đenova zvala za Krmenčika i nudila 5.000.000 evra, ali da je Viktorija tražila 1.000.000 više.

S obzirom da je do kraja prelaznog roka ostao još samo jedan dan možda su Česi od Briža izvukli i koji milion vipe. Uostalom, Briž ga je već nekoliko puta zvao u Belgiju, prvi put leta 2018, pa zatim i u prethodnom prelaznom roku. Prvi put zato što je Vesli ostao u Brižu, a drugi put zbog povrede ligamenata kolena.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara