"NEJMAR"
"NEJMAR"

Ne zviždite Nejmaru, otići će kao Mesi!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 15:48

Selektor Brazila zabrinut zbog ponašanja navijača i potencijalne reakcije Barseloninog napadača

NEJMARNikako ne ide Brazilu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Ne pomaže ni što su domaćini. Dva remija, bez postignutog gola. Nisu uspeli da savladaju Irak i Južnu Afriku, uprkos tome što u ekipi imaju sjajne igrače poput Nejmara, Gabrijela Barbose ​GabigolaGabrijela Žezusa, Luana...

Logično, najviše je na udaru superstar Barselone i kapiten Selesaoa Nejmar od kojeg se i najviše očekuje. Stoga, kada ne ide, prvi je na meti kritika. Domaći navijači su mu zviždali i tražili selektoru da ga zameni brazilskom reprezentativkom Martom.
"Nejmar će kad-tad postati najbolji igrač na svetu. Moramo više da ga poštujemo. Još je mlad. Znam da je bilo trenutaka kada se nije ponašao onako kako bismo voleli, ali, da imamo sve što on ima i da imamo toliko godina, činili bismo sve isto kao i on", poručio je Mikale.

Izabrane vesti

Zatim je nastavio o Marti.
"Koliko godina ima Marta, 31? Ona je odlična i nailazi na poštovanje cele nacije, ali Nejmar je naša budućnost. Još uvek nije sazreo. Igrači mentalno i fizički sazrevaju oko 28. godine. Nejmar je živeo pod pritiskom od 17. godine", brani Nejmara Mikale.

Nedavno je Lionel Mesi zbog medijskog pritiska i izostajanja podrške javnosti napustio argentinsku reprezentaciju, a Mikale strahuje da i Brazilu preti isti scenario sa Nejmarom.
"Ako ne poštujemo svoje igrače, možda više neće želeti da budu sa nama u ekipi. Tako je bilo i sa Lionelom Mesijem u Argentini. Imamo odlične igrače i čuvajmo ih. Moramo da radimo naporno jer zavisimo sami od sebe", upozorava Mikale.

(FOTO: Action Images)


tagovi

rožerio mikaleRio de ŽaneiroOlimpijske igreNejmarmeđunarodni fudbalLionel MesiBrazilArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara