"Enver Alivodić i družina igraju odličan fudbal"
"Enver Alivodić i družina igraju odličan fudbal"

Nek se Partizan pazi: Voša ponovo gazi!

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.10.14. | 20:54

Veselinović, Gaćinović i 18-godišnji Luka Luković, bivši polaznik Zvezdine omladinske škole, nokautirali Voždovac. Novi Pazar slavio u Kruševcu

Enver Alivodić i družina igraju odličan fudbalKlackalica na čelu tabele u Superligi, a veče između subote i nedelje na liderskoj poziciji prespavaće Vojvodina, koja je u 10. kolu Superlige uverljivom igrom pregazila Voždovac sa 3:0 i dala Partizanu povod za razmišljanje uoči derbi sudara narednog vikenda.

Partizan će prethodno već koliko u nedelju morati da se izbori i sa Jagodinom, ali Ćurani ove sezone ne igraju kao ranijih godina. Voša, pak, skoro nije delovala bolje. Protiv Voždovca rapsodija izabranika Zorana Marića.

Izabrane vesti

Posle pola sata igra inicijalno vođstvo zahvaljujući golu Lazara Veselinovića sa penala dosuđenog zbog ranijeg prekršaja nad razigranim Mijatom Gaćinovićem. Potom se Gaćinović, svega šest minuta kasnije, i sam upisao u listu strelaca i gostima iz Beograda jasno stavio do znanja da nema svrhe nadati se iznenađenju na Karađorđu.

I za kraj Luka Luković, 18-godišnji napadač koji je u januaru posle sedam i po sezona u Ljutice Bogdana napustio glavni grad jer Crvena zvezda nije želela da sa njim potpiše profesionalni ugovor. Možda će se ta odluka ispostaviti i kao presudna u karijeri mladog fudbalera koji je večeras postigao prvenac na profesionalnoj sceni.

Lakih 3:0 protiv Voždovca iako je moglo da bude i ubedljivije. Protiv iima koji je u protekla tri kola savladao Mladost, Jagodinu i igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom. Istina, i tima koji je bio lišen pomoći najboljeg, ali sada supendovanog igrača Stefana Babovića. Bez njega, Zmajevi nisu isti tim, ali svejedno - Vojvodina izgleda kao ozbiljna ekipa.
"Poveli smo na početku, već na 2:0 je svima bilo jasno šta će se desiti i taj treći gol je značio kraj. Posle toga smo igrali smireno i nismo dozvolili da nas ugroze", kratak je bio šef struke Novosađana Zoran Marić, dok je Zoran Milinković alibi potražio u pomenutom izostanku Babovića.
"Nismo pokazali šta umemo. I desilo se ono o čemu smo pričali tokom cele nedelje. Valjda je sada svima jasno da kad Vojvodina povede teško ju je zaustaviti. Posle tog jedanaesterca probali smo da se vratimo, ali kao po kazni dobili smo drugi gol. Već početkom drugog poluvremena dobili smo još jedan hladan tuš od kojeg nismo mogli da se oporavimo".Radost Pazaraca

U drugom meču koji se igrao u terminu od 19 sati Napredak je napadao i napadao, ali je na kraju morao da se pomiri sa porazom od Novog Pazara od 0:1 pošto je samo Marko Paunović pronašao puto do mreže.

Nažalost po Čarapane – sopstvene.
"Gledali smo jednu veoma tvrdu utakmicu za koju zalužniji Napredak. Mi smo igrali igru koju nismo hteli da igramo. S jedne starne napredak nije uspeo da iskoristi šanse što mi sa druge strane jesmo i uzeli smo ta tri boda koja nam mnogo znače", komentariše trener Novog Pazara Miloš Kosanović.

SUPERLIGA, 10. kolo:

OFK Beograd – Čukarički 0:4 (0:1)
/Matić 27, 68, Srnić 50, Bojić 88/

Mladost Lučani – Rad Beograd 2:1 (1:0)
/Frajdej 27, Milunović 67 – Rodić 75/

Spartak – Borac Čačak 2:1 (1:1)
/Torbica 8pen, Milić 55 – Antonić 4ag/

Radnički Niš – Radnički Kragujevac 1:0 (0:0)
/Đilas 49/

Crvena zvezda – Donji Srem 1:0 (1:0)
/Pečnik 34pen/

Vojvodina – Voždovac 3:0 (2:0)
/Veselinović 30pen, Gaćinović 36, Luković 52/

Napredak – Novi Pazar 0:1 (0:1)
/Janičić 55ag/

Nedelja:
17.00: Jagodina – Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Lazar VeselinovićLuka LukovićMijat GaćinovićNapredak KruševacNemanja JaničićNovi PazarSrbijaSuperligaFK Vojvodinafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara