""
""

Nekad najskuplji tinejdžer na svetu, danas na izlaznim vratima Old Traforda

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 12:55

Murinjo precrtao levog beka

Ceo svet je znao da to nije to. I da ne može da bude. Jer Englezi imaju tu samo njima logičnu naviku da kupuju skupu - a ne kvalitetnu - robu kad je fudbal u pitanju i pre ili kasnije mora da dođe neko da im objasni da greše. A Žoze Murinjo definitivno ima oko da oceni da li neko može ili ne. Luk Šo definitivno ne može i kako sad stvario stoje on je svoje u Mančester junajtedu odigrao.

Britanska štampa piše da je nekada najskuplji tinejdžer u istoriji fudbala (2014. Crveni đavoli ga platili Sautemptonu 30.000.000 funti) u nemilosti portugalskog stratega i da će verovatno na zimu promeniti sredinu. Bar dva su razloga za takav zaključak. Prvi je činjenica da mu je ostalo još samo šest meseci ugovora, a drugi - znatno bitniji - da ga na Old Trafordu ne vide ni na mapi. Tu su i česte povrede kao otežavajući faktor.

Izabrane vesti

Ove sezone Šo nije igrao ni u Premijer ligi, ni u Ligi šampiona, dok je u Liga kupu skupio tek 48 minuta na dve utakmice. Pre njega šansu dobijaju Dejli Blind, Ešli Jang i Mateo Darmijan. Tajms uverava da je Šou prekipelo. Ne samo zbog toga što je četvrta opcija na levom beku, već i što Murinjo s njim uopšte ne komunicira. A kad Posebni nekog precrta...

Jedna od ideja, zasad na nivou glasina, jeste da bi u januaru Luk Šo mogao da pređe u Totenhem, a da u suprotnom smeru krene Deni Rouz.  

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLuk ŠoPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara