Ilija Stolica
Ilija Stolica

Nema kola bez frke sa sudijama - Stolica napustio Vošinu klupu usred meča u Nišu?!

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.03.18. | 18:32

Ne posao, samo klupu

Superliga moli za tišinu kako se ne bi urušavao integritet takmičenja, ali čini nam se da bar u ovom prolećnom delu sezone nije prošlo jedno kolo, a da ne bude nekog velikog sudijskog skandala u srpskom prvenstvu. U ovom poslednjem eskaliralo je u Nišu, pošto je šef struke Vojvodine Ilija Stolica izrevoltiran odlukama Bojana Nikolića usred utakmice napustio klupu gostiju!

Živce je izgubio kada je Nikolić posle koškanja Radoša Bulatovića i Vinsenta Ezea obojici pokazao žute kartone. Fudbaleru Vojvodine to je bio drugi žuti, pa su Novosađani ostali sa desetoricom na terenu. Niške Južne vesti navode da je Stolica u tom trenutku napustio teren. Nije isključen, samo je otišao, a kasnije se nije pojavio ni na obaveznoj konferenciji za novinare, mada Stolici to nije prvi put.

Izabrane vesti

Svaki put kad je preskočio tu obavezu po pravilu je bio besan na sudije, a podsetimo da je posle jedne tako stresne situacije napustio i mesto šefa stručnog štaba Voždovca rekavši da mu se smučio srpski fudbal.

Za sada nema naznaka da je sasvim napustio i Vojvodinu. Samo se danas sklonio sa svog radnog mesta. Verovatno da vruće glave ne bi uradio nešto zbog čega bi se kasnije pokajao. Svejedno, moraće da nauči da kontroliše emocije. Koliko god da je u pravu. Ovo je srpski fudbal. Ovde se stvarno ne menjaju tako lako. Barem ne na bolje. Nažalost. Nije Stolica ni prvi ni poslednji trener koji je ukazao na probleme sa suđenjem u Superligi - setimo se Milorada Kosanovića ili Nenada Lalatovića - ali su po pravilu samo oni kažnjavani.

Možda, samo možda, kad bi se svi oni udružili... Jer sigurni smo da nikome kao njima nije stalo da Superliga konačno bar počne da liči na ozbiljno takmičenje.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan NikolićIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara