""
""

Nema košarke bez Novice! Uspavani Partizan se mučio u Čačku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 20:48

Džikić je posle pobede nad Konstantinom prošlog vikenda upozorio ekipu zbog manjka borbenosti i slabijeg pristupa, a čini se da će još morati da im priča o tome narednih dana

Košarkaši Partizana pobedili u Čačku ekipu Borca sa 94:83 (24:21, 18:18, 24:24, 28:20) u četvrtom kolu Superlige, ali igrom koju su pružili crno-beli trener Aleksandar Džikić neće moći da bude u potpunosti zadovoljan.

Izabrane vesti

Beogradska ekipa tako je zadržala stoprocentan učinak u B grupi Superlige, a u subotu je čeka derbi za prvo mesto protiv Mega Leksa.

Džikić je posle pobede nad Konstantinom prošlog vikenda upozorio ekipu zbog manjka borbenosti i slabijeg pristupa, a čini se da će još morati da im priča o tome narednih dana.

Uprkos greškama koje su pravili, košarkašima Partizana bilo je dovoljno samo nekoliko minuta u poslednjoj deonici da reše pitanje pobednika.

Novica Veličković je u tim trenucima još jednom pokazao da ima košarku u malom prstu. Utakmicu je završio sa 12 poena.

Upravo je ovaj bivši reprezentativac pet minuta pre kraja pogodio trojku za Partizanovih plus 11 (78:67) i usmerio crno-bele ka trijumfu.

Najefikasniji u Partizanu bio je raspoloženi Edo Murić sa 19 poena, dok su Amerikanci Kevin Džouns i Darel Vilijams ubacili po 13 poena.

Ubedljivo najefikasniji na utakmici bio je Andreja Stevanović sa 27 poena, dok je Aleksa Avramović dodao na to još 19 poena.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanNovica VeličkovićKošarkaška SuperligaKK Borac ČačakKevin DžonsJadranska ligaEdo MurićAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara