Nema odmora za Verder: Debituje Nuri Šahin

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.09.18. | 15:19

Bivši igrač Borusije iz Dortmunda, Real Madrida i Liverpula, pun samopouzdanja kreće borbu sa startno mesto u timu

Reprezentativna pauza je u toku, ali za Verder nema pauze. Ekipa Florijana Kohfelta samo tri dana nakon prvenstvenog slavlja u Frankfurtu igra prijateljsku utakmicu sa Emenom u gradiću Ler (18.30).

Ovaj meč predstavljaće idealnu priliku za debitantski nastup Nurija Šahina, koji je prekasno potpisao ugovor sa Verderom da bi mogao da bude u konkurenciji za meč sa Ajntrahtom.
"Navijači će želeti da vide Nurija na ovom meču u Leru", rekao je strateg prvog tima.

Izabrane vesti

Sa druge strane, bivši igrač Borusije iz Dortmunda, Real Madrida i Liverpula, pun samopouzdanja stigao je ne Vezer.
"Doneću iskustvo i kvalitet ovom timu. Verujem da mogu da pomognem. Ipak, moram da se suočim sa konkurencijom da bih mogao da zaradim mesto na sredini terena. Imamo jaku konkurenciju na svakom delu terena i to je dobra stvar", rekao je Šahin.

Emen se preko plej-ofa izborio za plasman u holandsku Erediviziju. Na staru sezone su savladali Den Hag, ali su onda usledili teško porazi protiv objektivno mnogo jačih timova kao što su AZ Alkmar (1:4) i Ajaks (0:5), nakon čega su ostali bez pobede protiv De Grafšapa u poslednjim trenucima meča (1:1).

Ipak, prilikom tipovanja na ovaj par, mora se imati na umu i da Verder u ovoj utakmici neće računati na devetoricu igrača, među kojima je i Miloš Veljković.

Foto: Action images


tagovi

Nuri Sahin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara