"kec na Čairu"
"kec na Čairu"

Neverovatan kiks golmana Voždovca iscrtao Radničkom put do pobede, Mladost preti i Voši (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.17. | 20:53

Bojović jedini strelac u Ivanjici

kec na ČairuRadnički ne odustaje od izlaska na evropsku scenu s tim da i Nišlije, a i ostali kandidati, trljaju oči ne bi li se uverili da je na sigurnom četvrtom mestu trenutno - Mladost. Tim Nenada Milovanovića je u regionalnom derbiju u Ivanjici savladao Javor sa 1:0 i ugrozio i treću poziciju Vojvodine, koja u sledećem kolu gostuje kod Crvene zvezde.

Strelac jedinog gola na stadionu kraj Moravice, svog 12. u ligaškoj sezoni, bio je Milan Bojović u 51. minutu. Mladost se ne šali, mada u prvostepenom postupku nije dobila licencu za učešće na evropskoj sceni. Ali na terenu sve ide kako treba, a kako sledeće sezone u Lučane stiže Voždovac imaju Milovanovićevi izabranici razloga da se nadaju još boljim danima.

Izabrane vesti

Jer Voždovac ne blista. Naprotiv. U prvom kolu plej-ofa je kao domaćn igrao nerešeno protiv Javora, da bi danas na Čairu poklonio bodove Radničkom. Ko zna da li bi Nišlije i kada uspele da probiju bedem Zmajeva da već u 15. minutu golman gostiju iz Beograda Zoran Popović nije napravio kardinalnu grešku i omogućio Lazaru Arsiću da šutem u praznu mrežu otvori domaćima put do pobede.

Na kraju 3:0. U 47. minutu prednost Radničkog je posle još jedne smušene reakcije odbrane Voždovca duplirao Aleksandar Jovanović, da bi u poslednjim sekundama šlag na tortu sipao Andreja Apostolović.

Radnički je šesti na tabeli, ali Mladost je odmakla na četiri boda razlike. Do kraja sezone ostalo je još pet kola.

Superliga, plej-of, 2. kolo:

Subota:

Partizan - Vojvodina 1:0 (1:0)
/Đurđević 1/

Napredak - Crvena zvezda 1:2 (0:0)
/Vukanović 90+4Kanga 59 pen, Plavšić 76/

Nedelja:

Radnički Niš - Voždovac 3:0 (1:0)
/Arsić 15, Jovanović 47, Apostolović 90/

Javor - Mladost Lučani 0:1 (0:0)
/Bojović 51/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran Popovićfk voždovacSuperligaSrbijaRadnički NišMladost LučaniMilan BojovićLazar ArsićJavorAndreja ApostolovićAleksandar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara