""
""

Ni gol Đurđića ne pomaže, Grojter je tim za Cvajtu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 19:33

Detelinari vodili protiv Ajntrahta golom srpskog napadača, ali su gosti iz Frankfurta nastavili sa sjajnim partijama i preokretom stigli do pobede i izjednačili se sa Šalkeom na četvrtoj poziciji na tabeli

Nema spasa Grojter Firtu... Detelinari su prokockali verovatno i poslednju šansu da zadrže kakve-takve šanse u borbi za opstanak. Posle današnjeg poraza od 2:3 na svom terenu od Ajntrahta iz Frankfurta ostali su prikucani za dno tabele sa 15 bodova, devet manje od Augsburga koji se nalazi na 16. mestu koje vodi u baraž.

Izabrane vesti

A, nije loše krenulo po Grojter, pošto je naš internacionalac Nikola Đurđić već u drugom minutu pogodio mrežu gostiju. Odlično se snašao na drugoj stativi, bio brži od čuvara i ugurao loptu u mrežu. Bio mu je to treći pogodak od kada je zimus stigao u klub, a zanimljivo je da je sa ta tri gola najbolji strelac u ekipi.

Ipak, radost domaćih nije dugo trajala, pošto je odlični Japanac Inui ubrzo poravnao rezultat. Pravi potop je usledio u drugom poluvremenu kada su Ajgner, a potom i Majer topovskim šutem rešili sve dileme oko pitanja pobednika, pa je Sararera samo ublažio poraz Grojter Firta koji će naredne sezone igrati u Cvajti.

Istovremeno, Ajntraht nastavlja da beleži odlične rezultate. Najbolje u prethodnih 20 godina! Sa nova tri boda su se poravnali sa Šalkeom na četvrtoj poziciji na tabeli i sanjanju o plasmanu u Ligu šampiona. 


tagovi

Ajntraht FrankfurtEvropagrojter firtNemackaNikola ĐurđićTakaši Inui

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara