"Denis Čerišev"
"Denis Čerišev"

Ni Liverpul, ni Sevilja - brzi voz iz Rusije stigao na Mestalju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.16. | 19:30

Denis Čerišev odlazi u Valensiju na pozajmicu do kraja sezone

Denis Čerišev

Vodeći španski mediji preneli su večeras da se krilni napadač madridskog Reala Denis Čerišev definitivno seli na pozajmicu u Valensiju do kraja sezone.

Izabrane vesti

Uprkos navodima da će se 25-godišnji fudbaler otići u Sevilju, Liverpul ili Votford, nekoliko časova pre završetka zimskog prelaznog roka donesena je odluka da se povremeni reprezentativac Rusije preseli na Mestalju u redove Slepih miševa.

Ekipa Gerija Nevila, koja je juče dovela i Brazilca Giljeremea Sikeiru iz Atletiko Madrida, moćiće da računa na Čeriševa već na meču polufinala Kupa kralja protiv Barselone koji je na programu u sredu uveče na Nou Kampu.

Utakmica kupa stiže pre nego što će se Čerišev ustaliti u novom timu, posebno jer u Realu i nije igrao često ove sezone, ali ako se bude pojavio u Kataloniji nema sumnje da će ga navijači Barselone sigurno bučno pozdraviti, iz zahvalnosti, jer je uticao na činjenicu da njihov veliki rival bude eliminisan već na startu Kupa kralja.

Podsetimo, Čerišev je nastupio za Real, uprkos suspenziji, u meču Kupa kralja u Madirdu protiv Kadiza jesenas, nakon kojeg je Kraljevski klub izbačen iz tog takmičenja. 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ValensijaTransferiŠpanijaPrimeraDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara