""
""

Ni MLS, ni Norveška: Aleksandar Kovačević ima novi klub u Poljskoj!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.17. | 21:15

Nekadašnji vezista Crvene zvezde pronašao novi angažman...

Aleksandar Kovačević i Lehija iz Gdanjska na šestomesečnoj pauzi.

Izabrane vesti

Odnosno, nekadašnji defanzivni vezista Crvene zvezde narednih pola godine provešće na pozajmici u Slasku iz Vroclava. Nedeljama unazad kroz poljske medije provlačilo se da bi 25-godišnji vezista mogao da promeni sredinu, a danas je i zvanično u etar puštena informacija da će njegova naredna destinacija biti Slask. 

Ali, tim iz Vroclava neće imati opciju otkupa Kovačevićevog ugovora na kraju sezone. Bar tu informaciju nisu pustili sajtovi u Poljskoj. Kovačević je prethodnih nedelja merka više ponuda. Prvu iz MLS, odnosno od ekipe Kolorada, da bi se nedugo zatim u igru uključio i jedan neimenovani klub iz Norveške. Međutim, Kovačević je odabrao da ostane u poljskom šampionatu i bori se za veću minutažu. A već u ponedeljak ujutru otputovaće u Tursku, na trening kamp novog kluba.

Kako se navodi, Lehija se za ovakvu opciju odlučila pošto želi da dovede jedno pojačanje izvan Evropske unije, a u sastavu su ta mesta dosad zauzimali Vanja Milinković Savić, Miloš Krasić i Kovačević. Zato je i odlučeno da se Kovačević i Lehija raziđu do leta, da bi se onda i definitivno odlučilo kakva će njegova budućnost biti. 

Jer, Kovačević će u junu ući u poslednju godinu ugovora, a ukoliko Lehija bude htela nešto da zaradi - moraće da ga proda već tada. U suprotnom, dobiće novi ugovor. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Poljskameđunarodni fudbalLehijaEvropaAleksandar Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara