""
""

Nikola Jevtović: Dobio sam ponude, što da krijem?

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.16. | 13:55

Jedan od najboljih igrača Metalca ipak gleda sadašnji klub kao prioritet, iako ima kontakta i iz inostranstva

Poraz Metalca u prvom kolu Superlige od FMP-a (80:84) najviše je koštao trenera Vladu Đokića koji je ostao bez posla. Jedan od najboljih košarkaša tima iz Valjeva Nikola Jevtović, koji je pružio izuzetnu partiju i protiv Limenki (27 poena, indeks 32), kaže da su igrači profesionalci i da se mora ići dalje.
"Trenerska promena sigurno je ostavila neki trag i na moje saigrače, ali mi smo profesionalci i moramo da gledamo dalje u budućnost", kaže za Mozzart Sport Jevtović.

Izabrane vesti

Šta je dovelo do poraza od izabranika Slobodana Klipe?
"Beograđani su bili sjajni, postigli su jedanaest trojki, mi smo imali 25 izgubljenih lopti. Sa takvom igrom teško da bi koga dobili".

Drugo kolo Superlige donosi vam duel sa favorizovanom Crvenom zvezdom.  Da li ćete probati da se iskupite za prvi poraz?
"Uh, Zvezda je u formi, osvojili su i ABA ligu, biće jako teško. Imaju dvanaest igrača u rotaciji, ali šta je tu je, nećemo se unapred predavati. Probaćemo da skuupimo odbranu, borićemo se, misllim da je u našoj odbrani ključ utakmice. Zašto da ne probamo da pobedimo".

Niste se oprostili od ABA llige?
"Jedan poraz ništa ne znači, ima i revanš meč sa FMP-om. Idemo napred, pa šta uradimo".

I o vama se dosta pisalo da menjate sredinu?
"Rano je za to, sačekajmo kraj Superlige pa ćemo razmišljati o ponudama. Ima ih, zašto da krijem, i iz inostranstva, ali trenutno je Metalac u prvom planu", zaključio je Jevtović.

Utakmica Crvena zvezda - Metalac igra se u četvrtak od 19 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Nikola JevtovićMetalac ValjevoKošarkaška SuperligaJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara