"Nina Stojanović"
"Nina Stojanović"

Nina Stojanović stala na korak od finala dubla u Montereju

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.17. | 14:57

Srpska teniserka u paru sa Kromačevom nakon velike drame poražena od kombinacije Jakupović/Kičenok. Kerber i Pavljučenkova u finalu singla. Tinejdžerke se bore za pehar u Čarlstonu

Nina StojanovićDruga teniserka Srbije, Nina Stojanović zaustavljena je na korak od finala WTA turnira u Montereju u konkurenciji dublova.

Mlada, 20-godišnja Beograđanka je u paru sa Ruskinjom Irinom Kromačevom poražena od slovenačko-ukrajinske kombinacije koju čine Dalila Jakupović i Nađa Kičenok rezultatom 6:4, 3:6, 8:10. Njih dve će se za pehar u noći između nedelje i ponedeljka odmeriti sa Japankom Nao Hibino i Poljakinjom Alisjom Rosolskom.

Izabrane vesti

KERBER - PAVLJUČENKOVA UG1S 10+, KVOTA 2,03 

Što se tiče finala singla turnira u Meksiku, u njemu će se sastati prva i druga nositeljka, Angelika Kerber i Anastasija Pavljučenkova. Ovo će biti već deveti meč između prvog reketa sveta i 25-godišnje Ruskinje, Nemica vodi sa 5:3, a tu prednost je stekla u poslednje vreme pošto ima tri trijumfa zaredom. Kerberova je svakako favorit, ali za tiket ovde treba probati sa većim brojem gemova ili čak setova.

TINEJDŽERKE ZA TITULU U ČARSTONU
Darija Kasatkina
Jelena Ostapenko i Darija Kasatkina će se na čuvenoj zelenoj šljaci turnira u Čarlstonu boriti za prestižni pehar. Letonka je u polufinalu bila bolja od iskusne Hrvatice Mirjane Lučić Baroni rezultatom 6:3, 5:7, 6:4, a talentovana Ruskinja od Nemice Lare Zigimund sa 3:6, 6:2, 6:1.

KASATKINA - OSTAPENKO TS 3, KVOTA 2,36 

Ovo će biti treći susret između dve 19-godišnjakinje (drugi na WTA turu) i dobra prilika da Kasatkina stigne do prvog trijumfa. Pored toga, nije loše ukrasiti tiket i sa igrom TS 3.

(foto: MNpressphoto&Action Images)


tagovi

Angelika KerberMeksikoNina StojanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara