""
""

Nišlije dovele Ćuluma i Filipovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.13. | 19:40

Golman Bojan Isailović se nije dogovorio sa rukovodstvom Radničkog i neće doći na Čair

Radnički iz Niša dobija još dva pojačanja u letnjem prelaznom roku. Na Čair stižu Milan Ćulum i Nenad Filipović, dok je otpala mogućnost da se četi Dragoljuba Bekvalca priključi bivši reprezentativac Bojan Isailović.

Milan Ćulum (26) će obući crveni dres Radničkog posle dve sezone provedene u Hajduku iz Kule. Ovaj 197 centimetara visoki zadnji vezni u karijeri je igrao za novosadsku Slaviju, beočinski Cement, OFK Beograd, Srem iz Sremske Mitrovice, Čukarički Stankom, Smederevo, sarajevski Željezničar i ruskog drugoligaša Volgar, a iskustvom će pokušati da pomogne Radničkom da se u novom prvenstvu Super lige bori za mesto u gornjem delu tabele.

Izabrane vesti

Pošto su nedavno potpisale trogodišnji ugovor sa Aleksandrom Kesićem (bio na pozajmici iz Vojvodine), Nišlije su dovele još jednog čuvara mreže, Nenada Filipovića (26). Reč je o doskorašnjem prvotimcu bugarskog Etara, posle ispadanja iz tamošnje elite vratio se Srbiju, gde je već čuvao mreže Banata, Rada i Teleoptika, a imao je i epizode u Mađarskoj (Videoton, MTK).

Dolaskom Filipovića otpala je mogućnost da Radnički pojača Bojan Isailović (33). Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je putovao na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010, prethodnih dana trenirao je na Čairu, međutim, prema informacijama iz Niša, uprava kluba i on nisu se dogovorili o trajnijoj saradnji, pa će on potražiti novu sredinu.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan IsailovićMilan ĆulumRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara