"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Novak nastavlja da gazi Majamijem: Nova žrtva Darsis, neka se spremi Dolgopolov

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.03.15. | 00:02

Đoković je ostvario 20. pobedu na poslednjem 21 meču

Novak ĐokovićNovak Đoković je bez previše problema došao do osmine finala Mastersa u Majamiju, pošto je u dva seta savladao Belgijanca Stiva Darsisa sa 6:0, 7:5. Protivnik u sledećem kolu će mu biti Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov, koji je u dva seta, ali uz dosta muke slavio nad Tomasom Belučijem. Ovo je Novakova 20. pobeda na poslednjem 21 meču. Na taj način, srpski as je jedini teniser koji je i dalje neporažen na oba ovogodišnja Mastersa, a uz to nije izgubio ni na prvom grend slemu.

U prvom setu je bilo lakše nego što je Novak mogao i da zamisli, doduše, tako je počelo i sa Kližanom u drugom kolu, ali je tada naš teniser izgubio drugi set sa 5:7. Malo je nedostajalo da se nešto slično desi i ovaj put. Đoković je bio ubedljiv na startu drugog seta, ali je onda potpuno pao.

Izabrane vesti

Toliko mu je ponestalo koncentracije da je dozvolio Darsisu da napravi brejk i preokrene na 5:4. Ipak, to kao da je razljutilo najboljeg tenisera na svetu koji je posle toga zaigrao znantno agresivnije, vezao tri gema i konačno došao do trijumfa.

Slajs ga je sjajno služio, mnogo bolje nego u prvom meču, dobar je bio i u izlascima na mrežu, ali je ponajviše pobedio zbog mnogo protivnikovih grešaka. Vinera je bilo vrlo malo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv DarsisSrbijaNovak ĐokovićBelgijaatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara