"Andre i Novak"
"Andre i Novak"

Novak: Zvao sam Agasija da mu se zahvalim na podršci, a završilo se poslom!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.17. | 15:47

Srpski as otkrio kako su tekli pregovori sa legendarnim teniserom

Andre i NovakNova teniska "superkombinacija", između Novaka Đokovića i Andrea Agasija čini se da je glavna tema pred sam početak Rolan Garosa.

Tek manje od nedelju dana nakon što je svet saznao za ovu vezu, pojavile su se mnoge teorije kako je došlo do njihovog uklapanja. Aktuelni šampion Rolan Garosa je u Parizu nakon žreba za drugi grend slem sezone ispričao njegovu verziju:
"Čak i pre nego što sam postao prvi na svetu, pa potom kada sam počeo da uzimam trofeje, ali i posle toga kada sam nakon Rolan Garosa počeo slabo da igram, Agasi je uvek bio uz mene. Dok su me drugi kritikovali, on mi je uvek pružao podršku. A malo je takvih ljudi. Pošto mi to mnogo znači želeo sam da mu se lično zahvalim i da malo popričamo. A to malo potrajalo je prilčno dugo i dobro smo se ispričali. U tom trenutku mi nismo mislili o profesionalnom angažmanu, ali je sve nekako teklo ka tome i nekoliko nadelja kasnije - evo nas zajedno u Parizu. Odluka je bila potpuno na njemu".

Izabrane vesti

O onome što mu iskusni as, kakav je Andre Agasi, a koji je u životu i karijeri sve i svašta preturio preko glave, može ponuditi i u čemu mu mže pomoći, Đoković je bio jasan:

"Sama njegova pojava u mom štaba je dovoljna inspiracija!"

A kako je Agasi uopšte pristao da bude Novakov trener i da li je u tome uticaja imala njegova supruga, takođe legendarna Štefi Graf, pročitajte na LINKU

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaRolan GarosNovak ĐokovićAndre Agasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara