""
""

Novi eksperiment u Zvezdi: Orlandić štoper

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.02.17. | 09:08

Crnogorski napadač na jučerašnjem treningu igrao centralnog defanzivca

Nije još zvanično Zoran Rendulić potpisao za Ordabasi, ali sve je izvesnije da će Crvena zvezda u prolećnoj polusezoni imati samo dvojicu klasičnih štopera – Abrahama Frimponga i kapitena Lukovića. Moraju na Marakani da gledaju u nebo i mole se za zdravlje internacionalca iz Gane i nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Istina i Damijan Le Talek je pokazao da u domaćim okvirima može da odgovori zadacima na poziciji centralnog beka. Kako bilo stručni štab srpskog šampiona ima manjak štopera. Na pripremama je u odbranu prekomandovan Uroš Račić i ne bi bilo iznenađenje da tokom ove sezone omladinski reprezentativac dobije šansu u poslednjoj liniji Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Međutim, neće to biti jedini eksperiment u Crvenoj zvezdi. Sudeći po jučerašnjem treningu prekomandu bi mogao da dobije i crnogorski napadač Petar Orlandić. Sportski Žurnal prenosi informaciju da je snažni špic zbog nedostatka štopera na jučerašnjem treningu igrao na toj poziciji. I da je korektno odradio posao, pošto se mreža ekipa za koju je igrao nije zatresla.

Orlandić je tokom jesenje sezone bio vrlo efikasan. Postigao je 11 golova na šest utakmica. Pričalo se o njegovom transferu, čak je u jednom trenutku napustio pripreme i otišao za Portugal. Međutim, nije dogovorio uslove sa zainteresovanim klubom.

Posle dolaska Pavkova, Vujaklije i Boaćija, pao je u drugi plan... Ali možda bi na neuobičajeni način mogao da rehabilituje karijeru. Sličan put prošao je Marko Baša i postao jedan od najcenjenijih štopera sa ovdašnjeg podneblja.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaPetar OrlandićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara