"Rajković interveniše ispred Onjila na Marakani"
"Rajković interveniše ispred Onjila na Marakani"

Novi Kasiljas stiže iz Jagodine i preziva se Rajković

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.13. | 10:14

Sveže promovisanog golmana reprezentacije hvale iskusni vezista Crvene zvezde Miloš Ninković i njegov saigrač iz Pomoravlja Goran Gogić

Rajković interveniše ispred Onjila na MarakaniLeto 2013. definitivno je stvoreno za Predraga Rajkovića. Zlatna medalja na Prvenstvu Evrope za omaldince, učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, debi za seniorsku reprezentaciju u Barseloni i naposletku poređenja sa – Ikreom Kisiljasom.

Baš tako mladog golmana oslovljava njegov saigrač iz Jagodine, Goran Gogić, uverenog da je Srbija dobila modernog golmana.
''Mlađani Rajković je bio fascinantan. Branio je tako kao da ima stotinu nastupa u seniorskoj konkurenciji. Debi u A selekciji ulio mu je dodatno samopouzdanje. Srbija, ali i Evropa, dobili su novog Kasiljasa, koji će godinama biti neprikosnoven u ulozi čuvara mreže'', rekao je Gogić.

Izabrane vesti

Predrag Rajković je u subotu branio za Jagodinu protiv Crvene zvezde i bez obzira što je prmio dva gola zavredeo je i javne čestike strelca Miloša Ninkovića.
''Videlo se i na Prvenstvu Evrope da ima kvalitet. Pre utakmice sam mu čestitao, rekao sam mu i posle meča da samo ovako nastavi. Posle dužeg vremena imaćemo pravog golmana. Rajković je svetla budućnost srpskog fudbala'', rekao je bivši as kijevskog Dinama.

 

(FOTO: Star sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Goran GogićJagodinaNikola NikolićPredrag RajkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara