"Mohamed Sisoko u dresu Fjorentine"
"Mohamed Sisoko u dresu Fjorentine"

Novi problem za Luku Milivojevića: Mohamed Sisoko stigao u Anderleht!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.13. | 21:05

Iskusni zadnji vezista provešće nekoliko dana na probi, nakon čega će vrlo verovatno biti potpisan ugovor

Mohamed Sisoko u dresu FjorentineObzirom na vrlo loše rezultate ove sezone, uprava Anderlehta rešila je da konkretnim potezima napravi promene, koje bi mogle biti i ključne za nastavak sezone. U redove belgijskog šampiona stiže fudbaler sa ogromnim iskustvom igranja u najjačim ligama sveta - reprezentativac Malija Mohamed Sisoko je u trening centru Kraljevskog kluba! Bivši igrač Liverpula, Valensije, Juventusa, Fjorentine i Pari Sen Žermena je bez ugovora još od leta, kada je odlučio da sa Svecima iz Pariza raskine saradnju, a sada bi to moglo da se promeni. 

Iskusni 28-godišnjak provešće nekoliko dana na probi u klubu iz Brisela, nakon čega će potpisati ugovor sa Kraljevima. Koliko god da je dobra vest za navijače aktuelnog šampiona Belgije, toliko je loša po srpskog internacionalca Luku Milivojevića, koji će sada morati dobro da se pomuči kako bi došao do bilo kakve minutaže u nastavku sezone. 

Izabrane vesti

Kod trenera Jona van den Broma 22-godišnji Kragujevčanin se vrlo često rotirao sa Sašom Klještanom, koji je uvek bio u prednosti u odnosu na ostale, ali i 16-godišnjim čudom Jurijem Tilmansom, kao i iskusnim Demijem De Zeuvom... To znači da će gotovo izvestan dolazak Sisokoa dodatno ugroziti poziciju bivšeg igrača Crvene zvezde u timu. 

Ipak, videćemo kakav će rasplet situacije biti u narednim danima.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

AnderlehtBelgijaDemi de ZeuvEvropaLuka MilivojevićMohamed SisokoŽupiler Pro ligaSaša Klještan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara