""
""

Novi Vardi i klauzula koja će mu doneti 750.000 evra na ruke! Samo da potpiše za Vest Hem

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 11:54

Eto zašto Skot Hogan sanja da Čekićari konačno dogovore sa Brentfordom

Svašta se poslednjih sedmica pisalo oko potencijalnog transfera Skota Hogana u Vest Hem. Od toga da je sve dogovoreno sa Brentfordom i da bi momak sa etiketom „novi Vardi“, do svih detalja koji su se u međuvremenu pojavljivali. 

Izabrane vesti

Vardijevska bajka: Pre četiri godine u sedmoj ligi, pa pauza od 19 meseci - Lajcpig sada nudi 17.000.000!

Pre svega, to da će čak 30 odsto od njegovog transfera otići na račun trećeligaša Ročdejla, Hoganovog bivšeg kluba. A onda su uvek snalažljivi britanski mediji došli do novih, sočnih detalja. Naime, klubovi zaista jesu na pragu da postignu dogovor oko transfera vrednog 15.000.000 evra, što bi značilo da bi Ročdejlu na račun leglo 4.500.000 evra. Osim toga, Hogan u svom ugovoru ima klauzulu koja će mu doneti bogatu zaradu. Naime, kada je prelazio iz Ročdejla u Brentford Hogan je upisao stavku da mu od budućeg transfera na račun ide pet odsto! 

To znači, ako obeštećenje bude 15.000.000 evra, da će strelac 14 pogodaka u Čempionšipu zaraditi još 750.000 evra, pored dobrog ugovora koji ga već čeka u Vest Hemu. 

To je ono - kad ti upadne sekira u med. 

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Skot HoganRočdejlPremijer ligaEvropaEngleskaČempionšipBrentford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara