"Stefano Sensi"
"Stefano Sensi"

“Novi Verati“ se kalio u San Marinu, igra u Seriji B i košta već 10.000.000 evra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.11.15. | 13:58

Juventus, Roma, Inter, sada i Milan stali u red za Stefana Sensija

Stefano SensiMajstori da kupe igrača za bagatelnu cenu i majstori da istu “nabiju“ kad je njihov Italijan u pitanju. Ali ovak put izgleda da nije prevara, jer ne bi Juventus, Roma, Inter, a sada i Milan tek sako stali u red za Stefana Sensija, vezistu Ćezene koga na "čizmi" već nazivaju "novim Veratijem".

Reč je o igraču koji je fudbal počeo da igra sa pet godina, ali na Apeninima baš i nije važio za najtalentovanijeg zbog čega ga nije bilo ni u mlađim reprezentativnim selekcijama. Međutim, odluka Ćezene da ga 2013. godine pošalje na kaljenje u San Marino -  četvrtoligaški klub, ne zemlju - ispostavila se kao pun pogodak.

Izabrane vesti

Sensi je tamo "bildovao" minute i sticao iskustvo, a kada se ovog leta - posle sezone u kojoj je San Marino ispao u petu ligu?! - vratio u Ćezenu odmah je pronašao zajednički jezik sa novim trenerom Masimom Dragom. Trebalo je vremena da se Sensi privikne na nov stil igre, ali kada je 5. septembra konačno upisao prvensteni debi krenuo je vrtoglavi uspon momka iz Urbina.

Sada je neizostavan član Ćezenine ekipe, a mediji su već počeli da ga porede sa Veratijem, iako ga je Drago zbog odlične tehnike 1,68 centimetara visokog igrača poslao napred, odmah iza špica. Tek mu je 20 godina, svi veliki klubovi su bacili oko. Ćezena je uvidela šansu. Traži 10.000.000 evra. Vreme će pokazati.


tagovi

Stefano SensiSerija BSerija AItalijaEvropaĆezena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara