Marko Vešović
Marko Vešović

ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA - Marko Vešović: Prva je najvažnija, ili te diže, ili te spušta

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.06.18. | 11:30

Prvotimac Legije i crnogorski reprezentativac iznosi svoje mišljenje od SP za MOZZART Sport

Novi gost u rubrici „Odbrojavanje do Mundijala“ je Marko Vešović, nekadašnji fudbaler Budućnosti i Crvene zvezde, koji je „pronašao sebe“ u Rijeci, s kojom je osvojio titulu u Hrvatskoj, a trenutno brani boje varšavske Legije.

Vešović je i reprezentativac Crne Gore, i svakako dobar poznavalac mnogih nacionalnih timova.

Izabrane vesti

Da ga čujemo...

MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE?

Gledao sam... Srbija je zasluženo otišla na Svetsko prvenstvo. Igrali su dobro. U jednom momentu pritisak je odradio svoje, nije lako kad treba zadati taj zadnji udarac, hoćeš-nećeš, pogotovo ta utakmica protiv Gruzije. Svi su mislili lako ćemo protiv Gruzije, pun stadion, ali svaka čast! Izdržali su sve, igrali su dobro i zaslužili su da idu na Svetsko prvenstvo. Defitnivno. I po imenima, i ovako... Samo kolektivno da budu jaki, naročito posle ovoga što se dešavalo, i što je samo narušilo atmosferu, mislim da je moglo da prođe i bez toga.

MOZZART KVOTE
Srbija prolazi grupu - kvota 2,15

ŠTA OČEKUJETE OD GRUPE U KOJOJ SE NALAZI SRBIJA?

Teška grupa. Interesantna. Svakako je prva utakmica najbitnija. To te diže ili te spušta. Kostarika je nezgodna, kao sve južnoameričke ekipe. Tu treba da naprave pravi ulazak u takmičenje... A posle... Brazil, koji je po meni favorit, pa Švajcarska, jako dobra... Ali ako igrači budu igrali kao što igraju u klubovima, onako srcem, 100 odsto, Srbija ne treba da se plaši nikoga. Ima sjajne pojedince, samo da to u kolektivu izgleda dobro.

GLAVNI FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Argentina. Imaju strašne igrače, strašna imena, igraju dobro, imaju Mesija. I Brazil ima sjajne pojedince. Nemačka koja se prošetala u kvalifikacijama. Ali - Argentina!

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE?

Tu su Hrvati, dobra reprezentacija. Oni nekad znaju baš da zeznu stvar, da kiksaju, ali ako ovde budu na nivou... Imaju moćne pojedince, dobili su novog selektora koji je napravio dobre rezultate u presudom momentu, pod pritiskom. Mislim da oni mogu da budu veliko iznenađenje.

MOZZART KVOTE
Hrvatska u finalu - kvota 17,00

POTENCIJALNO RAZOČARANJE?

Da je Italija prošla, oni bi bili. Nisu imali ni igru, ni ništa što ih je prošlih godina činilo šampionima. Sad neka tu ulogu uzme Engleska.

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Ja bih voleo Srbija - Hrvatska.

Sve prognoze za SP pogledajte u našoj rubrici ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA.

 


tagovi

Rusija2018Odbrojavanje do MundijalaMarko Vešović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara