"Bobi Marjanović i Darko Bajić"
"Bobi Marjanović i Darko Bajić"

Ode Bobi u glumce! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.09.14. | 16:56

Centar Crvene zvezde dobio ulogu u novom filmskom ostvarenju Darka Bajića pod nazivom "Bićemo prvaci sveta"

Bobi Marjanović i Darko BajićOde Bobi u glumce! Kad ga već Sale Đorđević nije poveo na Mundobasket u Španiju, visoki centar Crvene zvezde odlučio je da kvalitetno iskoristi slobodno vreme i okuša se u glumačkim vodama. Nije nikakva šala, Bobija Marjanovića zaista ćemo gledati u jednom filmskom ostvarenju.

Ovaj istorijski, sportski i biografski film pod nazivom "Bićemo prvaci sveta" prikazaće kako su četvorica vizionara - Nebojša Popović, Bora Stanković, Radomir Šaper i Aleksandar Nikolić od košarke napravili najbolji kolektivni proizvod sa Balkana. Marjanović u ovoj filmskoj priči ima zanimljivu ulogu u kojoj se odlično snašao. Naime, tumačio je lik čuvenog sovjetskog košarkaša Janisa Kruminša:

Izabrane vesti

"Bio je jako visok i jako dobar igrač. To je to. Pogodili su mi ulogu, nema šta", uz osmeh počinje priču o svom glumačkom iskustvu Marjanović.
"Zaista fenomenalno iskustvo. Nisam imao predstavu kako se sve to radi i bio sam oduševljen kako je funkcionisalo. Organizacija je bila izvanredna, sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja. Prema meni su svi bili veoma ljubazni. Lepo su me prihvatili i zaista nije fraza kada kažem da mi je bilo veliko zadovoljstvo".

I o našem čuvenom reditelju Darku Bajiću centar crveno-belih ima samo reči hvale:
"Izvanredan čovek i odličan u poslu kojim se bavi. Vrlo precizno i jasno mi je objasnio šta želi od mene i nadam se da sam opravdao njegova očekivanja".

S obzirom da je oko sebe imao izvanrednu ekipu Marjanoviću snimanja nisu teško pala:
"Snimali smo na dve lokacije, na Beogradskom sajmu i u Klubu književnika. Sve to je trajalo dva dana i jedva čekam da vidim kako je sve ispalo", zaključio je popularni Bobi.

(foto: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

Bobi MarjanovićFK Crvena zvezdaEvroligaJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara