"Matjaž Kek"
"Matjaž Kek"

Odgovor Riječana: Bespredmetno je raspravljati o Keku u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.05.17. | 23:27

Na Rujevici ne brinu za šefa struke

Matjaž KekNeformalnih kontakata je bilo, ali dug je put do ozvaničenja saradnje. Koje neće ni biti, ako se pita rukovodstvo Rijeke, koje ne zanimaju previše glasine iz Srbije da je Crvena zvezda pozvala Matjaža Keka kako bi se raspitala da li je slovenački trener zainteresovan da od sledeće sezone bude angažovan na mestu šefa struke još aktuelnog šampiona Srbije.
"Bespredmetno je o tome raspravljati. U potpunosti smo fokusirani na utakmicu s Hajdukom i preostale utakmice do kraja prvenstva", nezvaničan je odgovor koji je riječki Novi list dobio iz kluba na Rujevici kada je upitao za komentar.

Još jedna opcija za crveno-belu klupu, pitanje je koliko realna - Matjaž Kek

Izabrane vesti

Uostalom, Kek je još u januaru potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Riječkim belima. Mada je i tada rekao: "Možete imati i ugovor na 100 godina, a dobiti otkaz za dve ili tri utakmice".

Ipak, kako je Rijeka na pragu osvajanja titule u Hrvatskoj, koja bi imala istorijski značaj jer bi njome bio ozvaničen kraj 11-godišnje vladavine zagrebačkog Dinama, sigurno je da čelni ljudi kluba sa Rujevice trenutno ni ne pomišljaju na rastanak.

Podsetimo, crveno-bele će do kraja sezone predvoditi Boško Đurovski, koji će prvog pomoćnika imati u Milanu Kosanoviću. Ali to je, barem za sada, samo privremeno rešenje. Pored Keka, Zvezda razmišlja i o Vladanu Milojeviću, ali ni tu se ne završava spisak kandidata.

Na kraju krajeva, nije prošao ni prvi dan od odlaska dosadašnjeg stručnog štaba... Tek će tu biti analiza i pregovora.


tagovi

FK Crvena zvezdaHrvatskaMatjaž KekRijekaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara