""
""

Odmah kiks Steaue, velikanu ne pomaže ni sedam minuta nadoknade (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.07.15. | 22:12

Fudbaleri Kluža vodili su posle 15-ak minuta sa 2:0 na gostovanju Vitorulu, ali je veteran Černat domaćinu doneo bod

Ako se po jutru dan poznaje, navijači Steaue ove sezone neće imati mnogo razloga da se raduju. U samo četiri dana bukureštanski gigant je prvo ostao bez trofeja u rumunskom superkupu, a potom je na svom terenu u prvom kolu šampionata osvojila samo bod protiv Petrolula.

Izabrane vesti

Golova na stadionu u Bukureštu večeras nije bilo, ali su zato gledaoci mogli da vide čak 10 žutih kartona. U sudijskoj beležnici našla su se čak sedmorica igrača gostiju i trojica iz tima Steaue.

Domaća ekipa jeste napadala i imali su fudbaleri Steaue inicijativu, ali nisu uspeli da probiju pobedem Petrolula, a na kraju im nije pomoglo ni to što je sudija produžio utakmicu za ogromnih sedam minuta. 

Doduše, gosti su znali povremeno da odgovore, pogotovo kada je u pitanju drugo poluvreme, kada su pogodili i stativu posle jednog kontranapada, ali sigurno je da će i ovim bodo osvojenim u Bukureštu biti više nego zadovoljni.

Mnogo više vatre, ali ne i pobednika, bilo je na drugoj subotnjoj utakmici u Konstanci, gde je Vitorul dočekao Kluž, a utakmica je završena 2:2.

Gosti su na fantastičan način ušli u utakmicu, a golovima Gregora Tadea u 12. i Guime u 16. minutu ekipa Kluža je došla do ubedljive prednosti.

Ipak, taj šamar delovao je otrežnjujuće na igrače Vitorula, a na scenu je stupio iskusni Florin Černat. Bivši ofanzivni vezista kijevskog Dinama i Hajduka iz Splita sa dva pogotka, u 34. i 56. minutu, doneo je bod Vitorulu.

LIGA 1 - PRVO KOLO

Petak:
Voluntari  - KSMS Jaši 1:1 (1:1)
/Parvulesku 30 pen - Grigorie 10/

Astra - Konkordija 2:2 (1:1)
/Budesku 45+2, Oroš 48 - Purece 45, Oroš 55 ag/

Subota:
Vitorul – Kluž 2:2 (1:2)
/Černat 34, 56 – Tade 12, Guima 16/

Steaua – Petrolul 0:0

Nedelja:
17.30 Krajova - Botošani
20.00 Targu Mureš - Dinamo

Ponedeljak:
20.00 Poli Temišvar – Panduri

(FOTO: Youtube printscreen)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara