"Kosanović i Vuković"
"Kosanović i Vuković"

Olimpijakos zakuvao - Jagoš pre Kosanovića?

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.17. | 16:50

U igri je i Filip Đorđević kao opcija u špicu

Kosanović i Vuković

Već nekoliko dana atinski mediji pišu o prelasku srpskog internacionalca Miloša Kosanovića u redove grčkog šampiona Olimpijakosa. Defanzivac Standarda iz Liiježa izričita je želja novog trenera Besnika Hasija, koji ga je dobro upoznao tokom perioda provedenog u Belgiji na klupi Anderlehta.

Izabrane vesti

Ipak, Kosanoviću put do stadiona „Karasikaki“ još uvek nije trasiran, niti obezbeđen, pošto je u poslednjih 24 časa novo ime isplivalo kao opcija za štopersku poziciju u Pireju. Radi se o srpskom reprezentativcu Jagošu Vukoviću, 29-godišnjem fudbaleru Konje, koji je odigrao solidnu sezonu u Turskoj.

Atinski medij Gavros, blizak Olimpijakosu i poslovično vrlo dobro obavešten o dešavanjima u redovima grčkog šampiona, objavio je danas da su crveno-beli spremili obeštećenje od 3.000.000 evra za fudbalera koji je procvetao u nacionalnom timu kod Slavoljuba Muslina.

Reprezentativac Srbije bio je i jedan od najstandardnijih fudbalera Konje minule sezone, a na 36 odigranih utakmica postigao je četiri pogotka i nekoliko puta se našao u timu kola. Ono što je izvesno je da će samo jedan od dvojice Srba na kraju završiti u Olimpijakosu, a nema sumnje da je Kosanović dobio ozbiljnu konkurenciju u trci za upražnjenu štopersku poziciju.

Istovremeno, atinski mediji pišu i da bi još jedan Srbin mogao uskoro da dođe na „Karaiskaki“. Radi se o napadaču Lacija Filipu Đoređviću koji definitivno više nema nikakvu budućnost na Olimpiku i čiji su menadžeri intenzivirali pregovore sa atinskim klubom prethodnih dana.

Polazne osnove u pregovorima se znaju, Lacio je tražio 5.000.000 evra, Olimpijakos ponudio 2.000.000, ali itekako ima prostora za dogovor, da se klubovi nađu na pola puta i nekadašnji reprezentativac Srbije zaduži crveno-belu opremu. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TransferiOlimpijakosMiloš Kosanovićmeđunarodni fudbalJagoš VukovićGrčkaFilip Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara