""
""

Ono kad platiš dvojicu 59.000.000 evra, a onda ih staviš na transfer listu šest meseci kasnije

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.01.17. | 10:20

Posle Hesea i Krihovjak dobija kartu u jednom pravcu

Kada je letos dolazio u Pari Sen Žermen, Unaj Emeri imao je samo dve želje - da mu Naser Al Kelaifi obezbedi potpise Hesea Rodrigeza i Gžegoža Krihovjaka. To je i dobio, za sumu od bezmalo 60.000.000 evra. Tačnije, 59.000.000 evropskih novčanica. 

Izabrane vesti

Nepunih šest meseci kasnije, situacija se drastično promenila. Prvo je nekadašnji krilni napadač Reala dobio odrešene ruke da potraži novu sredinu i vrlo je blizu odlaska u Las Palmas uprkos interesovanju Liverpula i Rome. A u finišu prelaznog roka kartu u jednom pravcu dobija i poljski reprezentativac, letos plaćen 34.000.000 evra Sevilji!

Razlog tome je što Krihovjak nimalo nije opravdao velika očekivanja, uprkos tome što je sa Emerijem u Sevilji imao fantastičnu saradnju. Ove sezone Krihovjak je u strašnoj konkurenciji uspeo da obezbedi tek 907 minuta na terenu u svim takmičenjima, na 16 odigranih utakmica. Nedovoljno da bi obezbedio sebi duži ostanak na Parku prinčeva.

Ni u klubu nisu baš zadovoljni njegovim izdanjima, a kako na njegovoj poziciji igraju, ili mogu da je popune još i Tijago Mota, Marko Verati, Blez Matuidi, Adrijen Rabio i talentovani Kristofer Nkunku, jasno je zašto PSŽ želi da se oslobodi neželjenog tereta.

Za Krihovjakov potpis već su u red stali klubovi iz Premijer lige. Slaven Bilić će pokušati da unovči prodaju Dimitrija Pajea, Arsen Venger je odavno pratio Krihovjaka, a kako Poljak može da igra i štopera, čak i Pep Gvardiola navodno počeo da razmišlja o njemu, usled teških povreda Gundogana i Kompanija

PSŽ će dozvoliti da klubovi pregovaraju i o pozajmici i o kupovini. Samo, obeštećenje je postavljeno na 30.000.000 evra. 

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pari Sen ŽermenLiga 1Hese RodrigezGžegož KrihovjakFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara