""
""

Derbi: Užičani na Čačane!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.10.17. | 11:27

Kapiten Borca Vladimir Bajić u Užicu očekuje pozitivan rezultat po svoj tim, uz maksimalnu angažovanost Zebri sa Morave

Zebre su spremne da udare na Slobodu! Ko je favorit u gradu na Đetinji? Borac svako, jer Čačani sve bolje igraju u Superligi Srbije, dok su Užičani neočekivano mlako, čini se letargično započeli vojevanje u Prvoj ligi… Nalaze se u donjem delu tabele, jer slavili nisu na poslednjih pet ligaških susreta.

Izabrane vesti

(3,50) Sloboda Užice (3,20) Borac Čačak (2,10)

Šta o rivalu misli golman Borca, Vladimir Bajić koji će večeras poneti kapitensku traku kluba iz Čačka!

“Ne, ne bi trebalo nikako potceniti rivala iz Užica, budući da je su kup takmičenja nešto specijalno. Ko računa na borbu Davida i Golijata, taj se vara i obično ne prolazi dobro. Mi ovoj utakmici pristupamo veoma odgovorno i nadamo se prolasku”, reči su Vladimira Bajića, kapitena Borca koji je u prethodnom periodu čuvao mrežu Borca na zaista impozantan način. Ta stabilnost ga je i kvalifikovala za vođu ekipe. Pitali smo ga, da li se seća nedavno odigranog pripremnog, dakle prijateljskog meča između Slobode i Borca?

“Da, svakako, tu smo uslovno rečeno slavili sa 7:2, ali to zaista ne mora ništa da znači. Sve će biti u najboljem redu samo uz ozbiljan pristup cele ekipe. Tim je spreman, izuzev Miroljuba Kostića za koga je bolje da napravi kratku pauzu zbog ne tako ozbiljne pobede. Svi smo izuzetno motivisani da u Užicu napravimo dobar rezultat”, rekao je Vladimir Bajić za Mozzart Sport u kratkom raportu sa Gradskog stadiona u Čačku. Polazak Zebri za Užice, Igor Spasić je zakazao za popodnevne sate.

Utakmica Kupa Srbije između Slobode i Borca iz Čačka igra se danas na terenu Gradskog stadiona u Užicu s početkom u 18.00. Glavni sudija je Nenad Đokić, pomoćnici Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović. Četvrti sudija Miloš Vitić, a delegat FSS Časlav Lukić.

KUP SRBIJE, 1/16 FINALA

14.00: (6,5) Bežanija (4,00) Napredak (1,47)
14.00: (22,00) Rtanj (12,00) Partizan (1,05)
18.00: (3,50) Sloboda Užice (3,20) Borac Čačak (2,10)

18.00: (1,10) Crvena zvezda (9,00) Dinamo Vranje (16,00)

NAPOMENA: Kvote prikazane u rubrici bile su aktuelne u trenutku sastavljanja teksta najave i podložne su promenama!

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČačakKup Srbijesloboda užiceSrbijaUžiceVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara