""
""

Ostaje li Sulejmani?

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 16:08

Srpski napadač na raskrsnici

Miralem Sulejmani je jedan od najboljih igrača Jang Bojsa. Švajcarski tim se više ne može zamisliti bez učinka srpskog napadača, ali od sledećeg leta će možda morati da nastavi bez njega.

Izabrane vesti

Švajcarski mediji prenose da je je neizvestan Sulejmanijev ostanak u klubu iz Berna. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a dogovora oko produžetka saradnje još nema.
„Videćemo šta će biti. Samo mogu da kažem da mi se sviđa u Bernu zbog fudbala i kvaliteta života. Za dogovor su uvek potrebne dve strane“, kratko je prokomentarisao Sulejmani.

On je u Jang Bojs došao u leto 2015. godine i odmah se izborio za ststus jednog od najboljih igrača u timu. Zaobišli su ga i problemi sa povredama koje je imao ranije, pa je u prethodne dve sezone postizao dva puta po osam prvenstvih golova. Ove sezone će verovatno nadmašiti taj učinak s obzirom da je već u Superligi postigao četiri gola.

Švajcarski mediji pišu da bi klub iz Berna vrlo rado zadržao Sulejmanija, ali da to baš i nije izvodljivo jer je Srbin pružajući sjajne partije u velikim utakmicama digao sebi cenu i da će na kraju sezone imati i unosnije ponude od onoga što može da mu ponudi švajcarski klub. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Jang Bojsmeđunarodni fudbalMiralem SulejmaniŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara