""
""

Oumaru posle Božića u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 17:02

Kamerunac završio saradnju sa Šenženom

Abubakar Oumaru stiže u Srbiju posle Božića. Kao slobodan igrač…

Izabrane vesti

Kamerunski napadač koji je u istoriji srpskog fudbala ostao upamćen kao jedini koji je igrao za četiri najveća kluba (Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, OFK Beograd) se vraća u zemlju u kojoj je igrao najbolji fudbal u karijeri. Abubakar je završio saradnju sa kineskim drugoligašem Šenženom i slobodan je u izboru novog kluba. U Šenženu je proveo prethodne dve godine i na 56 mečeva je postigao 23 gola.

U Beograd se vraća da se konsultuje sa svojim menadžerskim timom oko nastavka karijere. Iako se prethodnih dana spekulisalo o povratku u Partizan, od toga zasad nema ništa. Nikakvih posrednih, ni neposrednih kontakata do sada nije bilo na relaciji Oumaru - Partizan.

Oumaru je u Partizanu proveo pola sezone i bio jedan od najboljih igrača tokom učešća u grupnoj fazi Lige Evrope 2015. godine kada su crno-beli protiv Augzburga u poslednjem kolu propustili šansu da prezime u Evropi. Ima 30 godina i pored srpskih i kineskih klubova je igrao i za belgijski Beveren. Pod odlasku u Beograd će biti poznato nešto više oko nastavka njegove karijere u drugom delu sezone. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abubakar OumaruSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara