""
""

Ovaj Vest Hem je potpuno lud tim! Šou na Gudisonu, Bilićeva banda preti bogatašima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.03.16. | 18:09

Spektakularan preokret Čekićara protiv Evertona! Lukaku pormašio penal za 3:0 i zakopao Karamele

Nema sumnje da je Lester najprijatnije iznenađenje Premijer lige ove sezone, ali ekipa koji igra najluđi i najspektakularniji fudbal je definitivno Vest Hem! Ko zna gde bi im bio kraj da nisu olako u prvom delu sezone prosipali bodove protiv slabijih od sebe. Možda bi se i oni borili za titulu? Ovako, ostaje im borba za plasman u Ligu šampiona što bi takođe bio fenomenalan uspeh.

Izabrane vesti

Momci sa Apton Parka su ostali da dišu za vratom mančesterskim klubovima u borbi za četvrto mesto posle spektakularnog preokreta i pobede od 3:2 na Gudison Parku protiv Evertona. Čekićari su bili na kolenima, gubili su sa dva gola razlike, ali ovaj tim je više puta pokazao da ga nikada ne smete otpisati pre kraja. Slaven Bilić je trenersku harizmu preneo na svoje pulene koji razbijaju šablone i muški ikgraju do kraja.

Romelu Lukaku je doveo Everton u vođstvo 18. prvenstvenim golom i prišao na korak prvom strelcu lige Džejmiju Vardiju, ali je Kevin Miralas je potpuno nepotrebno zaradio drugi žuti karton u 35. minutu i ostavio tim na cedilu. Everton je danas postao rekorder u Premijer ligi sa ukupno 82 crvena kartona. Međutim, izgledalo je da Miralasova glupost neće skupo koštati Karamele. Pogotovo kada je Lukaku u 65. minutu asistirao posle duplog pasa brzonogom Lenonu za 2:0. Izgledalo je da je Everton na pragu pobede. Četiri minuta kasnije, Lukaku je imao idelanu šansu da potpuno nokautira Čekićare. Šutirao je sa bele tačke, ali golman Adrijan je odbranio i poslao signal saigračima da krenu u nemoguću misiju.

Šou Bilićevog tima je počeo u 78. minutu kada je Antonio nastavio sjajnu formu i glavom skrenuo centrašut Nobla u mrežu Karamela. Nisu prošla ni dva minuta, a Dimitri Paje je teledirigovanom loptom pogodio u glavu Dijafru Sakoa koji pogađa za muk i izjednačenje na Gudisonu.  Katarza je usledila u 90. minutu. Sako je vratio asistenciju Pajeu, a najbolji igrač Londona i jedno od otkrića sezone doneo veliki trijumf Vest Hemu! Francuz igra neverovatnu sezonu. U 22 odirgana meča je kombinovano dao ili asistirao za 15 golova!

Sa utakmicom više, Vest Hem sada ima bod manje od četvrtoplasiranog Mančester Sitija i dva više od šestoplasiranog Junajteda. Biće ovo paklen finiš sezone u Premijer ligi... 

PREMIJER LIGA - 29. kolo:

Totenhem - Arsenal 2:2 (0:1)
/Aldervireld 60, Kejn 62 - Remzi 39, Sančez 76/

Mančester Siti - Aston Vila 4:0 (0:0)
/Ture 48, Aguero 50, 60, Sterling 66/

Njukasl – Bornmut 1:3 (0:1)
/Perez 80 - Tejlor 28ag, King 70, Danijels 90/

Svonsi – Norič 1:0 (0:0)
/Sigurdson 61/

Čelsi – Stouk 1:1 (1:0)
/Traore 39 – Biram Dijuf 85/

Sautempton – Sanderlend 1:1 (0:0)
/Van Dijk 90+3 – Defo 85/

Everton - Vest Hem 2:3 (1:0)
/Lukaku 13, Lenon 56 – Antonio 79, Sako 82, Paje 90/

18.30 Votford - Lester

Nedelja:
14.30 Kristal Palas – Liverpul
17.00 VBA - Mančester Junajted

(FOTO: Action Images)


tagovi

Romelu LukakuPremijer ligaMičel AntonioKevin MiraljasEvropaEvertonEngleskaDimitri PajeDijafra SakoAron Lenon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara