Ovo je najpoželjniji protivnik u Evropi

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.05.18. | 13:12

Dugogodišnje rasulo u Atlon Taunu, najstarijem klubu u Irskoj

Alton Taun - najpoželjniji protivnik u Evropi u proteklih nekoliko godina. Ove sezone, najstariji klub u Irskoj treću sezonu uzastopno provodi na dnu tabele druge lige, iz koje se ne ispada. 

Otkako je zaseo na poslednju poziciju, Atlon je 2016. primio 62 gola na 28 utakmica, zatim 2017. čak 79, a kako stvari stoje pašće još jedan negativan rekord, s obzirom da je na dosadašnjih 12 utakmica kapitulirao 46 puta, osvojivši samo jedan bod!

Izabrane vesti

Sledeći koji će poput džaka u teretani izduratai Atlon je Longford. Ekipa Nila Fena možda nije napadački potentna kao Dablin, Drogeda ili Golvej, ali sa nešto manje od dva postignuta gola u proseku, uz tačno jedan primljen po utakmici spada u red timova koji igraju najefikasnije utakmice u irskoj drugoj ligi.

Derbi kola igraju prošlogodišnji prvoligaši Golvej i Drogeda. Izrazitog favorita kada su u pitanju njihovi dueli nema, ali s obzirom da i jedni i drugi gaje napadački stil fudbala, golovi neće izostati. Po jedan na obe strane - najmanje.

Prvoplasirani Dablin, koji već nekoliko godina pretenduje za povratak u društvo najboljih, ne bi trebalo da ima problema sa slabašnim Kabintilijem koji je u krizi i koji je izgubio tri od četiri prethodna meča.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeIrska 2Atlon Taun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara