""
""

Ovog dečka baš poterao maler: Karvahal - kraj sezone?

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.17. | 17:29

Dve opcije za finale Lige šampiona

Real je jednom nogom već u Kardifu, i drugom je zakoračio na „Milenijum“ stadion, samo se čeka da zvanično overi plasman u finale Lige šampiona, a kako sad stvari stoje tamo će igrati bez - Danija Karvahala.

Desni bek je povredio mišić desne noge, prilikom pada pred kraj prvog poluvremena prve polufinalne utakmice sa Atletikom (3:0), a prema informacijama koje je u javnost plasirala uvek pouzdana Marka za njega je sezona maltene završena. Maltene, jer je izvesno da neće igrati do kraja Primere (četiri kola), a jedinu nadu da bi mogao da se stavi na raspolaganju treneru Zinedinu Zidanu daje termin finala Lige šampiona, 3. jun. Čak 13 dana posle poslednje prvenstvene utakmice „kraljevskog kluba“.

Izabrane vesti

Kako god, teško je očekivati da se Karvahal oporavi i za finale, što bi bio ozbiljan udarac za Real, ali i definitivna potvrda da 25-godišnji defanzivac nema sreće. Lane, u finalu na „San Siru“, takođe proitv Atletika, morao je zbog povrede da napusti igru početkom drugog poluvremena.

Tad ga je zamenio Brazilac Danilo. Juče je umesto njega igrao Naćo Fernandez. To su dve opcije koje Zidan ima na raspolaganju ako se ne desi čudo i Danijel Karvahal se, nekako, oporavi za meč u kome će ulog biti titula prvaka Evrope.

 


tagovi

Dani KarvahalEvropaLiga šampionaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara