""
""

Pa se vi i dalje vređajte: Mojsilovića i Vučelića udaraju po džepu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.15. | 09:34

„Tom uličarenju, toj pijaci, moramo da stanemo na put“, poručio direktor Superlige Vladimir Bulatović

Vašarski rečenik i međusobna vređanja rukovodioca i trenera naših elitnih klubova naterala su čelnike Superlige na žestoku reakciju. Posle razmene uvreda na relaciji Milorad Vučelić – Stevan Mojsilović, direktor Superlige Vladimir Bulatović najavljuje oštre mere i novčane kazne za ljude koji su prethodnih dana punili novinske stupce.

Da podsetimo sve je počelo izjavom potpredsednika Partizana Milorada Vučelića o tome da su se igrači Spartaka protiv OFK Beograda spremali za vašar (aluzija da će bez borbe prepustiti bodove Crvenoj zvezdi). Usledila je reakcija Mojsilovića koji je uličarskim rečnikom opisao minuli politički staž Milorada Vučelića. Naravno, potpredsednik crno-belih nije mogao da oćuti, već je prepirku zaključio rečima da je Mojsilović pobegao iz mentalne ustanove.
„Već danas ćemo zasedati, novčano će biti kažnjeni svi koji sramote takmičenje i srpski fudbal uopšte.  Tom uličarenju, toj pijaci, moramo da stanemo na put. Neverovatno je šta sebi ljudi dozvoljavaju. Sa pozicija koji ima omogućavaju da mladim naraštajima šalju lepe poruke, pedagoške, oni psuju, vređaju jedni druge. Neverovatno“, rekao je za Sport direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Izabrane vesti

Žestoka replika Vučelića: Mojsilović pobegao iz ludnice! Spartak, OFK Beograd i Terzić su organizovana kriminalna grupa

Trener Spartaka Stevan Mojsilović bio je znatno umereniji u poslednjem odgovoru namenjenom Miloradu Vučeliću. On je u izjavi za Alo poručio da bi mogao da tuži Vučelića, ali da to neće da uradi.
„Vučelić je tom izjavom uvredio građane Kovina, posebno one koji se nalaze u ustanovi za mentalno obolele, gde ja nisam lečen. Mogu i da ga tužim zbog svega navedenog, ali neću. Jadno je to što je rekao i, pre svega, netačno iako je sve što sam ja njemu ranije poručio istina“, rekao je Mojsilović.

Vučeliću, đubre komunističko!

On je bio u centru pažnje i posle duela sa Zvezdom, pošto je šutnuo stolicu, a potom je želeo da se obračuna sa četvrtim sudijom.
„Taj moj gest nije primeren normalnom čoveku. Ipak, učinjena je velika nepravda što su me isključili, iako je sudija koji je to prijavio glavnom arbitru rekao da nije imao nameru da me na taj način kazne“, dodao je Mojsilović.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaFK PartizanMilorad VučelićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara