"Selo gori, Verstapen se fotka"
"Selo gori, Verstapen se fotka"

Packe po prstićima: Smiruju li kritike Verstapenova ludovanja?

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.09.16. | 11:03

„Zar mislite da će on baš u potpunosti prihvatiti kritike i povući se zbog toga što mu je tako neko rekao? Ja mislim da neće“, tvrdi šef Red Bula, Kristijan Horner

Selo gori, Verstapen se fotka

Šef ekipe Red Bula, Kristijan Horner tvrdi kako ne vidi da je Maks Verstapen vozio defanzivno u Monci. On se u potpunosti ne slaže sa konstatacijom da je Holanđanin spustio loptu na zemlju posle kritika zbog neprimerenog ponašanja u duelima. Naime, na adresu Red Bulovog vozača tim povodom zakucala i FIA u čije ime se Verstapenu dobronamerno obratio i Čarli Vajting s upozorenjem na dalje konsekvence u slučaju da nastavi sa opasnim vožnjama.

Izabrane vesti

Žak Vilnev na sva zvona: Verstapen je potencijalni ubica

„Vozio je dobru trku. Ja ne vidim da se nešto bitno tu menjalo, ali mi se čini da je najbolji potez napravio preticanjem Serđa Pereza. Pazite, on je mlad čovek, i uči iz trke u trku. Zar mislite da će on baš u potpunosti prihvatiti kritike i povući se zbog toga što mu je tako neko rekao? Ja mislim da neće“, rekao je Kristijan Horner na temu Verstapenove poslednje vožnje u Monci.

Maks je zbunjen zbog prozivki

Kimi upozorava: Maks će zbog bandoglavosti izazvati nesreću!

Kako god da na kraju ispadne Verstapena je prethodne nedelje veoma oštro isprozivao Kimi Rajkonen, a njemu se pridružio i stari as najbržeg cirkusa, Žak Vilnev. Kada je reč o šampionu iz 1997, on je otišao i korak dalje, pa je rekao da se Maks neće smiriti sve dok neko ne nastrada na trci. Slično mišljenje ima i Kimi Rajkonen koji je uoči trke za VN Italije imao štošta da zameri mladom kolegi iz ekipe Red Bula.

(FOTO Action Images)


tagovi

Žak VilnevMaks VerstapenKristijan HornerKimi RajkonenFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara