Pakao za Đavole

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.12.18. | 14:22

Oklopnici iz Nju Džersija dočekuju trenutno najbolji itm NHL-a, opake Munje iz Tampa Beja

Očajna sezona u Nju Džersiju prikovala ih je za samo dno divizije Metropoliten sa samo devet pobeda iz 25 utakmica. Plej-of je sada već u domenu naučne fantastike, pa je pitanje kako će se Đavoli, koji su u seriji od pet poraza, izvući iz vira propasti i da li uopšte to žele, ili im je namera da na draftu pokupe prvog pika.

U taktiku menadžmenta Đavola nećemo se upuštati, već u naredni meč koji igraju višestruki šamponi najjače hokejaške lige na svetu, a se igra već večeras i to na njihovom ledniku. U goste im dolazi trenutno najbolji tim lige, Tampa Bej Lajtninzi koji je zabeležio do sada 19 pobeda. A mi verujemo da sledi i 20. iako je Nju Džersi, nekada bio praktično neosvojiva ledena tvrđava, mada treba napomenuti da su Devilsi zabeležili sedam od devet pobeda upravo u njihovom Prudenšal centru.

Izabrane vesti

(2,80) NJU DŽERSI (3,85) TAMPA BEJ (2,15)
(1,85) NEŠVIL (3,90) BAFALO (3,50)
(2,10) DALAS (3,85) EDMONTON (2,90)

Osim ove igraju se još dve utakmice u noći između ponedeljka i utorka, koje bi trebalo da budu daleko izjednačćenije nego ona u Nju Džersiju. Ipak, odlični Nešvil ne bi trebalo da ima prevelikih problema da odbrani svoj led od takođe veoma kvalitetnog Bafala koji je je vezao dva poraza.

Što se tiče duela Dalas i Edmontonu, najbolji savet za klađenje koji možemo da damo je da igrate na mali broj golova, jer su oni ove sezone već odigrali jedan meč i tada je slavio Edmonton sa 1:0, a i u pitanju nisu jake napadačke ekipe.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

hokej na leduNHLNju Džersi Devilsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara