""
""

Palermo vadi fleke, Kaputo i Donaruma garantuju golove

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.12.17. | 14:55

Dubl tiket iz Serije B

Nisu se Benevento, Verona i SPAL proslavili u Seriji A, ali su zato Palermo, Peskara i Empoli Seriji B doneli "ono nešto" što je drugorangirano takmičenje na čizmi čekalo godinama unazad! Kandidata za promociju u elitno društvo italijanskog fudbala je na pretek, što Seriju B čini jednom od najzanimljivijih drugih liga u Evropi.

Izabrane vesti

Remijem Parme i Specije (0:0) sinoć je otvoreno 20. kolo, a danas su na programu preostali susreti kojima će biti spuštena zavesa na kalendarsku godinu. Mi smo izvukli dva potencijalna fiksa, a vi ukoliko se ne slažete ili imate nešto da dodate, spremni smo da vas saslušamo u komentarima...

(1,55) PALERMO (3,80) SALERNITANA (5,90)
Početak: 20.30

Šokantno ispadanje iz Serije A izazvalo je "zemljotres" na Siciliji minule sezone, ali Palermo suvereno korača ka povratku u najviši rang. Iako na Renco Barberi postoje određeni finansijski problemi, izabranici Mauricija Zamparinija retko gube, a uz to su i najbolji defanzivni tim u ligi. Palermo nikada u istoriji nije dobio Salernitanu. Međutim, reč je o davnom prošlom vremenu, budući da su se poslednji put susreli 2004. godine. Trenutno je Palermo daleko iznad Salernitane i ne bi smeo sebi da dozvoli kiks poput prethodnog, kada je remizirao sa Čezenom.

(2,65) PERUĐA (3,05) EMPOLI (2,65)
Početak: 20.30

Empoli je takođe neslavno okončao prethodnu sezonu, ali ima više nego dovoljno razloga za optimizam na stadionu Karlo Kasteljani. Prvo, povratak u Seriju A deluje realno, s obzirom da Azure od vodećeg Palerma deli svega pet poena. Drugo, u njihovim redovima nalazi se najbolji strelac Frančesko Kaputo (14 golova), a u samom vrhu je i Alfredo Donaruma sa devet. Logičan sled okolnosti je i da Empoli bude najefikasniji tim u Seriji B, sa tri pogotka više od Frozinone, odnosno pet od Barija i večerašnjeg rivala - Peruđe. Budući da su Empoli i Peruđa među najefikasnijim timovima, očekuje se bar tri pogotka na Renato Kuriju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 1027 ITA 2 Palermo - Salernitana ki 1 1,55
Čet 20:30 1025 ITA 2 Perugia - Empoli ug 3+ 1,85

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

EmpoliPalermoPeruđaSalernitanaSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara