""
""

Pao prvi dogovor na San Siru: Mekses pristao na značajno smanjenje plate da bi bio projekat velikog Milana

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.05.15. | 11:44

Francuz će potpisati novi dvogodišnji ugovor, ali će umesto 3.700.000 zarađivati 1.500.000 evra po sezoni

Nije sve u novcu, ima nešto u projektu novog Milana! Bar se takav utisak stiče na osnovu odluke Filipa Meksesa da pristane na drastično smanjenje plate kako bi i naredne sezone igrao za Rosonere, koji tokom leta spremaju veliku rekonstruciju tima, a završnici aktuelnog prvenstva pokušavaju da se sa nekim igračima iz trenutnog kadra dogovore oko ostanka.

Kako prenose italijanski mediji, francuskui defanzivac je prvi fudbaler koji se dogovorio sa rukovodstvom slavnog kluba da ostane na San Siru. On će po okončanju još jedne razočaravajuće sezone potpisati novi dvogodišnji ugovor, ali će umesto dosadašnjih 3.700.000 evra godišnje zarađivati 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

Kako igra Milan ove godine vrlo je moguće da Mekses bude možda i jedini igrač iz odbrane koji će preživati najavljenu čistku, jer pregovori sa Danijeleom Bonerom ne idu u očekivanom smeru, Brazilac Aleks je star i zajedno sa Kristijanom Zapatom će biti stavljen na transfer listu, dok postoje nagoveštaji da će Gabrijel Paleta igrati na San Siru u narednoj sezoni.

Milan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli i posle tri vezana poraza, u 35. kolu Serije A  dočekuje Meksesov bivši klub Romu, koja traži bodove vredne plasmana u Ligu šampiona.
Prošle su četiri godine otkako sam napustio Romu i uvek je zadovoljstvo kad se sretnemo na terenu, ostao sam u dobrim odnosima sa De Rosijem i Totijem, mislim da je Rudi Garsija odličan trener, ali mene samo zanima Milan, bez obzira što su Rimljanima bodovi potrebniji u borbi za drugo mesto“, poručio je Mekses.

Ako mislite da je dvojka na Romu protiv očajnog Milana vredna igre onda možete pokušati u Kladionici MOZZART koja pobedu gostiju vrednuje kvotom 1,95.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015MilanItalijaFIlip MeksesEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara