PAOK bez Prijovića: Srbin na sastanku sa Savidisom

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.01.19. | 13:58

Solunski crno-beli bez udarne igle na gostovanju Panahaikiju u okviru Kupa

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović ne prestaje da biva jedna od udarnih tema u fudbalskoj Grčkoj. Naime, visoki napadač PAOK-a se, posle sastanaka koje je imao u Dubaiju sa potencijalnim poslodavcima iz Saudijske Arabije, danas vraća u Solun na završne pregovore sa gazdom solunskih crno-belih Ivanom Savidisom.

Najpopularniji saudijski klub Al Itihad iz Džede nalazi se u velikoj krizi rezultata, kakvu ne pamti u bogatoj istoriji. Solventni Arapi čine sve što mogu da se izvuku iz teške situacije, a kao jedini spasilac je označen Srbin - Aleksandar Prijović. Zato su mu valjda i ponudili ono što ne može da se odbije. Vrtoglavih 27.000.000 evra za četiri i po godine ugovora, plus bonuse kao što su 25.000 evra za svaki gol i 50.000 evra za svaku pobedu koju Al Itihad ostvari sa njim u timu. To znači da bi, ukoliko ostvari svaki bonus iz ugovora, Prijović za četiri i po godine u Džedi zaradio astronomskih 40.000.000 evra.

Izabrane vesti

PAOK se u čitavoj situaciji ne pita mnogo. Arapi planiraju da aktiviraju otkupnu klauzulu u iznosu od 10.000.000 evra, ali se nadaju da će nekako moći da ubede popularnog Priju da ostane u Solunu. Grčki mediji navode da će Savidis danas poslednji put pokušati da ubedi Aleksandra da i u nastavku sezone noci crno-belu devetku na leđima. Ponudiće mu, navodno, i automatsko povećanje plate, 2.500.000 evra, sa bonusima i 3.000.000 evra godišnje.

Solunski tim na osvajanje titule prvaka zemlje čeka neverovatne 34 godine, a sada je nikada bliži tom ostvarenju. PAOK negde na polovini prvenstva ima osam bodova suficita u odnosu na drugoplasirani Olimpijakos, ali eventualni odlazak najboljeg strelca tima doveo bi u pitanje trofej koji sanjaju na Tumbi.

PAOK danas gostuje Panahaikiju u Patri, u okviru plej-ofa Kupa Grčke, bez Prijovića u timu. Revanš meč igra se za dve nedelje u Solunu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 16:00 5242 GRČ K Panachaiki - PAOK tgg gg 3,15
Ukupna kvota3,15

GRČKA, KUP - PLEJ-OF

Utorak
16.00: (15,0) Panahaiki (6,00) PAOK (1,18)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

PAOKAleksandar PrijovićIvan SavidisAl Itihadsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara