"Humska čeka poslednje pojačanje"
"Humska čeka poslednje pojačanje"

Partizan: Još jedan štoper za kraj prelaznog roka! Golman vraćen, Đilas ostaje

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.02.17. | 12:20

„Nije o glavu“, kaže direktor Iliev

Humska čeka poslednje pojačanjeNikola Vujadinović nije mogao da „izađe“ iz ugovora sa Kinezima, pa je poslat na pozajmicu u Osasunu, Marko Simić je nekoliko dana figurirao kao rezervna opcija, ali ni ta priča odavno nije aktuelna, ali šanse da Partizan u smiraj prelaznog roka reaguje na tržištu i dovede još jednog štopera i te kako postoje.

Potvrdio je to i sprotski direktor crno-belih Ivica lliev.
Nije o glavu, ne gori, ali tu smo, na ivici da prelomimo da ojačamo još malo odbrambeni blok, najviše zbog godina malog Strahinje Bošnjaka i dužeg neigranja Lazara Ćirkovića. Videćemo u narednih par dana kako će se to odvijati“, rekao je lliev, između ostalog, u intervjuu za „Partizanov vesnik.

Izabrane vesti

Podsetimo, prelazni rok u Srbiji završava se u petak u 24.00.

Trener Marko Nikolić na raspolaganju trenutno ima Nikolu Milenkovića i Bojana Ostojića, projektovane da počnu prvenstvo, dok sa klupe šansu čekaju Lazar Ćirković i Strahinja Bošnjak.
Mnogo puta je rečeno da je prelazni rok živa stvar, sve se tu vrlo brzo menja. Sa većom sigurnošću mogu da kažem da neće biti odlazaka nego što postoji mogućnost da možda napravimo dopunu u defanzivnoj liniji“, dodao je Iliev.

Vladimir ĐilasInače, mladi napadač Dušan Vlahović se oporavio od povrede lista zbog koje propustio pripremni period i od juče trenira sa ekipom, golman Đorđe Lazović koji je putovao na pripreme na Kipar vratio se u Teleoptik, dok je odlučeno da iskusni napadač Vladimir Đilas ostane uz tim i - ako bude potrebe - pomogne u nastavku prvenstva.

Podsetimo, Đilas od letos ima ugovor sa Partizanom, koji ga je jesenas prosledio u Teleoptik, ali je objašnjeno da ga je usled nedostatka napadača na priprema u Sloveniji dodao ekipi Marka Nikolića.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Đorđe LazovićIvica IlievFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara