"Miloš Glišić"
"Miloš Glišić"

Partizan poražen, večeras protiv Bajerna za polufinale

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.02.16. | 14:19

Uprkos fantastičnoj partiji Miloša Glišića, juniori crno-belih izgubili od Cedevite

Miloš Glišić

Partizan je doživeo poraz u drugom kolu grupe B kvalifikacionog turnira za plasman na fajnal-for juniorske Evrolige u Berlina. Bolji od Partizanovih juniora su bili njihovi vršnjaci iz Cedevite koji su slavili 93:79.

Izabrane vesti

Posle jučerašenje pobede nad Zemunom, izabranici Bojana Salatića su danas doživeli neuspeh protiv hrvatskog predstavnika koji je ovom pobedom obezbedio prvo mesto u grupi i plasman u polufinale. Cedevita sada ima dve pobede iz dva meča, dok Partizan ima skor od jedne pobede i jednog poraza. Za plasman u polufinale turnira, crno-belima će večeras biti potrebna pobeda u direktnom duelu sa Bajernom koji ima identičan skor.

Bavarci su posle poraza od Cedevite danas sa 65:53 savladali Zemun koji je drugim porazom izgubio sve šanse za polufinale.

Partizan nije mogao da parira raspoloženim gostima iz Zagreba koji su držali kontrolu u većem delu meča. Pitanje pobednika je prelomljeno u drugoj četvrtini koji su Hrvati dobili 22:12 i tada su došli do dvocifrene prednosti koju nisu ispuštali do kraja meča. Na kraju treće četvrtine su vodili sa ubedljivih 79:58, da bi Partizan u poslednjem kvartalu uspeo da smanji zaostatak.

Blistao je Cedevitin Džanan Musa koji je ubacio 24 poena, imao 11 asistencija i osam skokova. Kod Partizana je ubedljivo najbolji bio Miloš Glišić koji je meč završio sa 31 poenom, za dva poena je šutirao 13/14, imao i 13 skokova, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanMiloš GlišićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara